מדהים!!הבטחתי לצרף תמונה.
עשינו אצל שפיצר
עלה 8,500.
ידענו פחות או יותר מה אנחנו רוצים ובנינו את זה עם המוכר בחנות
הוא עשה לנו הדמיה.
מה הגודל של הספריה? המחיר תלוי בגודליי
אשמח לדעת בערך טווח מחירים.
ארון עץ לבן.
אני שומעת שזה יוצא באזור 8,000- 10,000
זה הגיוני?
אני עשיתי ספרייה מהממתתתתת בגודל 2.4 עלה לי 5500 ש"ח (כמובן הכל סנדוויץ וחברה איכותית -לא ערבית)יי
אשמח לדעת בערך טווח מחירים.
ארון עץ לבן.
אני שומעת שזה יוצא באזור 8,000- 10,000
זה הגיוני?
הספריה מקסימה!!עלה 8,500.
ידענו פחות או יותר מה אנחנו רוצים ובנינו את זה עם המוכר בחנות
הוא עשה לנו הדמיה.
נשמע זול במיוחד מי עשה לכם?אני עשיתי ספרייה מהממתתתתת בגודל 2.4 עלה לי 5500 ש"ח (כמובן הכל סנדוויץ וחברה איכותית -לא ערבית)
איזה חומר זה?אנחנו עשינו אצל ממלכת הריהוט 10,000 ש''ח
י.א. רהיטים בני ברקנשמע זול במיוחד מי עשה לכם?
מה שעשיתם שהעלתם-אנחנו עשינו אצל שפיצר, המחיר יצא באזור מ8000 ל3.2 מטר.
אפשר פרטי תקשורת של שפיצר?פלונית@ אני מעלה לך פה תמונה של השולחן עם הכסאות קנינו בשפיצר.
יצא לנו 510 כל כסא והשולחן 3,800
מה הכתובת שלהם?שפיצר 0732713182
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים