פאות מלכי בלוי

• הוסף לסימניות
יש למישהי פאה שלה?
מכירות?
ממליצות?
לא ממליצות?
אשמח לשמוע כל חוו"ד פה או באישי.

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לה שירות מעולה!

• הוסף לסימניות
מעולה!!

• הוסף לסימניות
יצרנית צעולה נחמדה ומאד אחראית, יש לי פאה שלה כבר 6.5 שנים, מקסימה!!!
כמו כן השירות שלה מיוחד לפי הטעם שלך היא אינה משכנעת להיות אחרת ממה שאת

• הוסף לסימניות
לחברה שלי יש פאות שלה והן נראות מצוין!!! היא מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
מה טווח המחירים שלה?

• הוסף לסימניות
גם לי יש פאה שלה ואני מרוצה מאד מאד!
קיבלתי המון מחמאות על טיב השיער והפאה מהרבה פאניות

• הוסף לסימניות
מה המחירים?
על הדרך, מישהי מכירה את הפאות של מרים וייס
או איטה פינקלשטיין?

אשמח לקבל מידע מחובשות הפאות

• הוסף לסימניות
אני הייתי מאוד שמחה שכל מי שמרוצה מהפאה שלה, תכתוב כאן. לי אישית זה יעזור מאוד כי זו השקעה גדולה עם הרבה סיכון.

• הוסף לסימניות
אף אחת לא שילמה על הפאה ולא יודעת כמה היא עולה???

• הוסף לסימניות
7300 ש"ח
שווה כל שקל!!

• הוסף לסימניות
למה לשלם 7300 ש"ח על פאה?
אני מכירה משהי שיש לה פאות איכותיות גם בחמש ושש אלף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה