נכתב ע"י תלתלי;1064773:היום בירושלים המכירה של רבקי זלוטניק עם אחותה המעצבת-רחל רוזנפלד.
שווה שווה שווה
לבוא גם מחוץ לירושלים.
מחירים שפויים-(2000 שקל בערך פחות מהמחירים הרגילים)
מגוון ענק של פאות בכל האורכים והצבעים.
מה שטוב גם שהן מחליפות רשת לגודל שלך למרות שהפאות כמעט מעוצבות ומוכנות ללבישה
וגם גוונים הן עושות במחיר הזה.
ועוד דבר שלי הכי חשוב: (קניתי במכירה לפני פסח-ומרוצה עד הגג) 18 תשלומים בלי ריבית!!!
לא קשורה אליהן בכלל
אני לקוחה מאוד מרוצה
זו פאה שלישית שלי ועוד יותר מרוצה מהמחיר שמצאתי ומהחתיכה המדהימה ב"ה.
נכתב ע"י chyz;1064949:איך האיכות של השיער, למה זה זול באופן משמעותי מהאחרות?
נכתב ע"י תלתלי;1064971:ביעקרון הן מעוצבות כבר
הן מתכוונות שלא תביני ותיקחי אותן כמו שהן.
(הענין הגדול שלהן הוא כמה שיותר פאות למכור ולמה?
כי לפי מה שהגיוני להבין הוא שכמה שתרכשי יותר כמויות שער וסקינים ורשתות וכו' תקבלי מחיר נמוך יותר וככה הן כל הזמן מיצרות עוד פאות ויש המון מלאי וממילא הכל גלגל חוזר
ומי שמרויחה הכי זאת אני-הלקוחה.)
החכמה תדע לבא מוקדם בבוקר!!!9!!!
ותבחר בנחת לפני כולן (יש הרבה מבחר) רחל עוד בשיא הכוחות ותעזור בלבביות
ואז פשוט למדוד את הפאה טוב לחוש אותה זמן מה על הראש האם לוחץ? גדול?
ולדבר!!!
לומר כל מה שטוב ופחות בפאה למדוד עוד אחת או שתים ולבחור.
להתפלל להצלחה.
לבקש תוספת שער תוספת גוונים ביביהיר וכו'...
ולצאת ב"ה מרוצה וממליצה כמוני.
גם אני פחדתי מהמכירה הזאת ולא נגשתי אליהן אך לאחר שיצא לי לראות יותר מפאה אחת על ראשן של נשים ואמרתי לעצמי ואו!!!
שאלתי מאיפה וכמה עלה?
והתברר לי שוב מיותר מאחת שהפאות הן שלהן ומעוצבות על ידי רחל ומהמכירה
(עד כדי שלקחתי ממשהי פאה שאהבתי ואמרתי להן כזה ראה וקדש...)
והעיקר לא נפגם שום פרמטר מכל פאה אחרת שאת קונה כל השנה
שנה אחריות יצרן כולל תיקונים הוספות שער גוונים רשת... (כמובן אני מבינה שרק אם באים לרחל לסרק כל השנה חלה האחריות.
והסרוק לצערינו שם 120 ש"ח ממש יקר אבל בשביל הכמה פעמים בשנה הראשונה זה שווה) כי אחר כך יש לך ב"ה פאה לכמה שנים טובות.
והעיקר כמו שכל הזמן אני כותבת
אותי זה ממש הציל 18 תשלומים בכרטיס אשראי בלי ריבית.
מה אני רוצה יותר מזה
בשוק הפרוץ שלנו?
יש אמא יש עם מי לדבר מחיר שפוי.
בהצלחה.
נכתב ע"י עוזרת בפרוג;1065900:מיכל רוזנבוים מאשדוד.
באזור ה-5000 ש"ח.
פאות מעולות!!!!
08-8663646
נכתב ע"י תלתלי;1064773:היום בירושלים המכירה של רבקי זלוטניק עם אחותה המעצבת-רחל רוזנפלד.
שווה שווה שווה
לבוא גם מחוץ לירושלים.
מחירים שפויים-(2000 שקל בערך פחות מהמחירים הרגילים)
מגוון ענק של פאות בכל האורכים והצבעים.
מה שטוב גם שהן מחליפות רשת לגודל שלך למרות שהפאות כמעט מעוצבות ומוכנות ללבישה
וגם גוונים הן עושות במחיר הזה.
ועוד דבר שלי הכי חשוב: (קניתי במכירה לפני פסח-ומרוצה עד הגג) 18 תשלומים בלי ריבית!!!
לא קשורה אליהן בכלל
אני לקוחה מאוד מרוצה
זו פאה שלישית שלי (של רבקי זלוטניק) ועוד יותר מרוצה מהמחיר שמצאתי ומהחתיכה המדהימה ב"ה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //