יש בהכל ב1 ש"ח פונפונים אפורים גדולים.מאיפה משיגים פונפונים אפורים במחיר סביר ולא 5 ₪ לפונפון
באיזה עיר ? אני לא מצאתי פונפונים אפורים בכלליש בהכל ב1 ש"ח פונפונים אפורים גדולים.
בשוק השקל בירושלים, יש גם בב"ב שוק השקל אולי גם שם ישבאיזה עיר ? אני לא מצאתי פונפונים אפורים בכלל
יש לי כזו פאה מוכנה, עם פונפונים אפורים,
מתאימה לראש של ילד/ה בגיל שנתיים בערך...
אשמח להשאיל (ללא עלות...) , בתוספת אביזרים של שכמיה וחצאית קטנה עם צמר ומסרגות...
בשוק השקל בירושלים
בשוק השקל בירושלים, יש גם בב"ב שוק השקל אולי גם שם יש
היית שם אתמול, היה רק בצבע סגולאני ראיתי בהכל אבל הכל בשקל במרכז כלל בירושלים וכן בשוקה שקל ברח' חגי בירושלים.
בגודל שלי באזור המאה קצת פחות@יהודית מודי תשאירי לבן!!!
כמה פונפונים בערך צריך לפאה אחת?
זו תמונה שמישהי העלתה כאן בעבראיך זה יצא אחרי ריסוס?
מישהיא העלתה כאן פאה לבנה, זה מדהים!!!
אני קניתי בחנות יצירה חבילה של פונפונים לבנים בקוטר 4 ס"מ בערך ,חבילה עלתה לי כ 11 ש"ח
אבל אני צריכה כ 3 חבילות כך שזה יוצא סיפור קצת יקר, כולל הריסוס..צפה בקובץ המצורף 331094
הדבקתי על ראש של גרביון
מצרפת תמונה, עדיין לא מרוסס באפור
למה עדיף לבן מאפור?יצא לך מהמם.
אני גם עשיתי מצמר גפן, הבעיה שכדורי הצמר גפן קצת נפתחים, צריך להדביק אותם היטב כשהפתח למטה.
אני משאירה צבע לבן זה נראה מהמם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים