40 של 4 ס"מ כמו ששלחתי?השתמשתי בערך ב40 פונפונים גדולים,
זה צעד חכם להזמין מראש כי היה ממש קשה למצוא פונפונים באפור/לבן בבני ברק
גם אני או לתמונה איך עושים את זה...גם אני אשמח לפאה לקניה / השכרה יד שניה
גם אני או לתמונה איך עושים את זה...
איזו מתיקות! ואיזו השקעה!גם אני חיפשתי שנה שעברה את הבן שלי לסבתא (11 חוד')
(תחפושת מושקעת במיוחד, הושקע בזה גם הרבה כסף...)
משכירה את התחפושת כולה (יש גם עגילים 'סבתאיות' גדולות ומהממות - מדבקות, אין לו את זה פה בתמונה) ב- 80 ש"ח או למכירה ב- 120 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 428880
אני רוצה מאיפה את??גם אני חיפשתי שנה שעברה את הבן שלי לסבתא (11 חוד')
(תחפושת מושקעת במיוחד, הושקע בזה גם הרבה כסף...)
משכירה את התחפושת כולה (יש גם עגילים 'סבתאיות' גדולות ומהממות - מדבקות, אין לו את זה פה בתמונה) ב- 80 ש"ח או למכירה ב- 120 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 428880
יכול להיות כי הבן שלי הוא מאוד גדול...אני רוצה מאיפה את??
יתאים לילד בן שנה ושלוש?
בהחלט!איזו מתיקות! ואיזו השקעה!
אולי מישהי יודעת
איפה ניתן להשיג את הפונפונים המדוברים בירושלים?
חיפשתי כבר במקסטוק, הכל לגן, חבקוק, הכל בשקל לסניפיו השונים...
בחבקוק יש בלבן, אני רוצה באפור
אולי מישהי מצאה ותחכימני?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים