- הוסף לסימניות
אווווווווווווווו!!!!! מה זה?!
מושלם!!! כל הכבוד!
השראה!
מושלם!!! כל הכבוד!
השראה!
התמונות בתחילת ההודעה השתבשו,אני רואה שמשהו השתבש בתמונות שם...
מוזר
בכולופן הבטחתי-
צפה בקובץ המצורף 739795
צפה בקובץ המצורף 739804
צפה בקובץ המצורף 739805
תודה רבה. מחמם את הלבנעמי, נעתקו המילים!!!!!!!!!!
איזה קישוט מדהים!
רואים השקעה של המון שעות עבודה, והתוצאה כ"כ מרשימה!
יגעת ומצאת, תאמין! ממש נחת...![]()
שנה הבאה אטפל בנושא ברצינות... יש למה לחכותחבל שלא דיברתי איתך לפני החג שתדפיסי גם לי (בתשלום), כך לפחות גם לי היתה סוכה מפוארת...
לחיצה על האיקס מובילה ל
וואו![]()
שיתוף: אושפיזין, פוטושופ, מציאות מדומה כדאי להכנס:)
זה התחיל מהחלטה של קישוט סוכה שהשנה לראשונה אעשה ממוחשב (כל שנה אני עושה ידני אקריליק בריסטולים והרבה לכלוך כייפי:) המשיך בהחלטה שהשנה כולם משתתפים בקישוט ואתן לכל המשפוחה לעטר אותו.... ונגמר במשהו שיצא כזה יפה שאפילו אני לא דמיינתי. והוא הפך גם לקצת ריוו...xn--9dbazrsfz.com
עכשיו?
תנסי דרך כאןלא רואים
התמונות שמסומנות באיקסים מפנות לאותו קישור - פורום מקצועות ומשהו שם השתבש, ככל הנראה.
אני ממש אשמח אם תעלי שוב את התמונות.
![]()
שיתוף: אושפיזין, פוטושופ, מציאות מדומה כדאי להכנס:)
זה התחיל מהחלטה של קישוט סוכה שהשנה לראשונה אעשה ממוחשב (כל שנה אני עושה ידני אקריליק בריסטולים והרבה לכלוך כייפי:) המשיך בהחלטה שהשנה כולם משתתפים בקישוט ואתן לכל המשפוחה לעטר אותו.... ונגמר במשהו שיצא כזה יפה שאפילו אני לא דמיינתי. והוא הפך גם לקצת ריוו...xn--9dbazrsfz.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים