- הוסף לסימניות
איך מכינים מנת עוף,תוספת וירקות מלאכותיים שיראו אמיתי ושיהיו קלים לנשיאה? לתחפושת.
נכתב ע"י בפוטנציאל;2451258:ראיתי הדרכה ברחוב האומן על זה.
אולי אחת האומניות שהעלתה את זה ונמצאת כאן תוכל למקד אותך.
נכתב ע"י מירי456;2451184:קלקר דחוס - לעוף
ספוג - לפירה תפו"א
פלסטלינה - לירקות (תירס אפונה וגזר)
נכתב ע"י bracha;2451302:הנה כאן
http://haomanst.com/2016/03/06/מה-תרצו-למנה-ראשונה-רחלי-הורונציק/
קלקר דחוס מעולה לעוף.
לפירה הייתי משתמשת בקצף פוליאוריטן. (קונים בטמבור, מגיע בספרי, מתיזים מעט וזה גודל וגודל, ומתייבש. קל כמו נוצה. ונראה סופר פירה).
פלסטלינה לירקות, יכול להיות כבד, תירס ואפונה אפשר להשתמש בחרוזים ירוקים וצהובים.
וגזר הייתי עושה מלבד כמו בהדרכה של רחלי הורונצ'יק - כאן למעלה בקישור שהבאתי.
הצלחות.
נכתב ע"י בב;2451594:תודה!! איך לעגל את החלק העליון של הרבע עוף?במה כדאי עטוף או לצבוע?
נכתב ע"י bracha;2451623:את מעגלת עם סכין חיתוך, זה נורא בקלות.
את יוצרת את הצורה ואחר כך את משייפת עם נייר זכוכית בעדינות.
אחר כך צובעת, באקריליק.
נכתב ע"י בב;2451634:תודה ענקית!
נכתב ע"י userit;2451686:לא יותר פשוט לקנות בחנות צעצועים? כך עשינו פעם עבור תחפושת של טבח, ונראה היה נהדר.
נכתב ע"י בב;2451983:יש לי בבית עוף כזה אבל הוא פלסטיק מבריק וצעצועי .רציתי משהו יותר יפה
נכתב ע"י אות לי;2452188:הפולקע שעליו כתבתי נראה אמיתי לגמרי..
כל כך אמיתי שולחים יד למשש..
בכל אופן מה שתעשי בסוף את צריכה לצבוע באקרילי,
אז תצביע את מה שיש לך בבית..
נכתב ע"י שולה;2452249:השבוע נתקלתי במנה יפיפיה "תוצרת עצמית" שהכילה שוק, פסטה ואפונה
השוק:
גרב של נשים ממולאת באקרילן לנפח. העצם היתה עשויה מטוש ארטליין
מעל פיזרו מעט פפריקה לתוספת צבע
התוספות היו פסטה מסולסלת עם ספריי צבע ומא דבק חם
האפונה היתה חרוזים צבועים בצבע גואש ירוק.
עשה רושם מדהים. כולם היו חייבים להתקרב ולראות ממה זה עשוי מרוב שהיה משכנע.
נכתב ע"י חלזונות;2456080:אוי. אבל איך הפכו את הגרב לצורת עוף? לעוף הרי יש צורה משתנה, ולא איזה עמוד ממולא באקרילן. ואיך הארטליין שימש בתפקיד העצם?
הפסטה לא היתה מבושלת, הספריי היה גם לתוספת של גוון יותר חי כאילו זה מבושל עם רוטב וכו' וגם בשביל פסח - שלא יהיה ראוי למאכל כלב.נכתב ע"י חלזונות;2456080:ועוד שאלה - הפסטה היתה מבושלת? אני מבינה שלא, ולמה היה צורך לצבוע בספריי, אם הצבע של פסטה מבושלת ושאינה מבושלת הוא אותו דבר?
נכתב ע"י שולה;2456097:מקווה שהשירטוט שלי יסביר יותר טוב.
הפסטה לא היתה מבושלת, הספריי היה גם לתוספת של גוון יותר חי כאילו זה מבושל עם רוטב וכו' וגם בשביל פסח - שלא יהיה ראוי למאכל כלב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים