- הוסף לסימניות
תזיז את העכבר. כן את העבר הזה.נכתב ע"י אביגדור;79178:ילד בן ארבע.
לא את החוט, את העכבר אמרתי.
תביא את זה יותר קרוב אליך. כן מצויין.
להמשיך?
מה להסביר? הסבירו שם מפורט. תודיע איפה נכשלת.
תזיז את העכבר. כן את העבר הזה.נכתב ע"י אביגדור;79178:ילד בן ארבע.
זה לא טובות, אני רוצה להבין איפה נתקעת.נכתב ע"י אביגדור;79190:לא צריך טובות.
נכתב ע"י bla_bla_bl;79183:רק אצלי זה תוקע את הוורד?
נכתב ע"י GQSC;79177:תודה רבה לך מאוד מאוד עזרת לי וחסכת לי זמן יקר
איפה להעתיק?נכתב ע"י bla_bla_bl;79192:תעתיק את הנ"ל > תצא מהחלון
נכתב ע"י אביגדור;79196:אני לוחץ על כלים/מאקרו/פקודות מאקרו ועל המאקרו שקראתי לו פונטים.
ואז נפתח החלון הזה מה הלאה?
נכתב ע"י ונתנו10;79198:נכון
מחקת את השורות הירוקות, ואותם אתה חייב להשאיר. לתשומת לב בלה בלה.
אגב, המאקרו חייב להסתיים עם המילים END SUB פעם אחת בלבד.
נכתב ע"י אישאשכולות;79199:אל תקרא לו פונטים. לא צריך.
תעשה צור ותמשיך הלאה. בלי לקרוא שם.
נכתב ע"י ונתנו10;79198:נכון
מחקת את השורות הירוקות, ואותם אתה חייב להשאיר. לתשומת לב בלה בלה.
אגב, המאקרו חייב להסתיים עם המילים END SUB פעם אחת בלבד.
נכתב ע"י ונתנו10;79188:תזיז את העכבר. כן את העבר הזה.
לא את החוט, את העכבר אמרתי.
תביא את זה יותר קרוב אליך. כן מצויין.
להמשיך?
מה להסביר? הסבירו שם מפורט. תודיע איפה נכשלת.
נכתב ע"י אביגדור;79200:מזל שאמרו לי שוורד לוקח את הזמן שלו כי בינתיים זה נראה שהוא נתקע.
אני ממתין בינתיים. עידכונים בהמשך...
נכתב ע"י מעיינות21;79205:לכל דבר יש המשך..
בלה בלה סבלנות לא הרגה אפחד![]()
זה כבר כן?נכתב ע"י אישאשכולות;79202:די, זה לא השפה שלך!
א"א
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים