- הוסף לסימניות
4 יהודיםה' ישמור!!
כמה מהם יהודים?3 או 4?
4 יהודיםה' ישמור!!
כמה מהם יהודים?3 או 4?
זו המחשבה שעברה לי בראשבטח שיפחד אחרי הסיפור של אלאור אזריה גם אני הייתי שוקלת פעמיים אם לירות.
צריך לקחת את המשפחה של הרוצח ולא את היורה...שימי לב כבר הספיקו לקחת את היורה לחקירה ולקחו לו את הנשק
אחרי שיש 4 הרוגים
נגמר למדינה הבטריה פשוט ככה!
ממש אבסורד זה הכל מתחיל שמפנים לערבים מבנים ונותנים להם שטחים ומגרשים יהודיםמזל שעם ישראל יותר חזק מהמדינה המטופשת הזאת.
אני פשוט נחרד מהחוצפה של המשטרה איפה אנחנו בארץ ישראל או בצפון קוריאה22.3.2022 19:40
ינון מגל: היורה התותח שחיסל את חיית האדם נמצא כבר שעות בחקירת משטרה. החרימו לו את הנשק. והשוטרים מסרבים להשיב לו את האקדח, למרות שהוא גר במאחז וחש מאויים. האמת? ירדו מהפסים.
22.3.2022 19:40
׳ערוץ 7׳: היהודי שירה במחבל התייצב בתחנת המשטרה לתת עדות על הפיגוע הקשה. נשקו נלקח והמשטרה מסרבת להחזיר לו אותו. כשהסביר לשוטרים שהוא בסכנה לאחר שירה במחבל הפטיר השוטר שהוא יכול לשכור חברת אבטחה פרטית.
אין מילים. פשוט אין מילים. אין מילים!!!22.3.2022 19:40
ינון מגל: היורה התותח שחיסל את חיית האדם נמצא כבר שעות בחקירת משטרה. החרימו לו את הנשק. והשוטרים מסרבים להשיב לו את האקדח, למרות שהוא גר במאחז וחש מאויים. האמת? ירדו מהפסים.
22.3.2022 19:40
׳ערוץ 7׳: היהודי שירה במחבל התייצב בתחנת המשטרה לתת עדות על הפיגוע הקשה. נשקו נלקח והמשטרה מסרבת להחזיר לו אותו. כשהסביר לשוטרים שהוא בסכנה לאחר שירה במחבל הפטיר השוטר שהוא יכול לשכור חברת אבטחה פרטית.
הוא לא נלקח לחקירה אלא התיצב בתחנה לתת עדותשימי לב כבר הספיקו לקחת את היורה לחקירה ולקחו לו את הנשק
אחרי שיש 4 הרוגים
נגמר למדינה הבטריה פשוט ככה!
ינון מגל: היורה התותח שחיסל את חיית האדם נמצא כבר שעות בחקירת משטרה. החרימו לו את הנשק. והשוטרים מסרבים להשיב לו את האקדח, למרות שהוא גר במאחז וחש מאויים. האמת? ירדו מהפסים.הוא לא נלקח לחקירה אלא התיצב בתחנה לתת עדות
אבל מה שכן - היחס כלפיו מחפיר!!!!!!!!!!
תקשיבו לעצה של החכם...ואז נלקח לחקירה
נראה לי עדיף פשוט להתפלל!
המשטרה???? מסבירה?!?!?!?!?!המשטרה מסבירה למה היא פועלת באופן הזה ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: