תודה רבה ל @עמירם יוסף ו @גרפיקנער שניסו לעזור בכל מאודם.הסתדרת
מזה בכלל?פיטסטופ...
אם זה כמה עיטורים עדיף לשתול ידני באינדזיין ושלום על ישראלאי לכך יש צורך להמיר את את הערכים הנ"ל ל - 0% ב-CMY ו100% ב-K.
ואם לא?אם זה כמה עיטורים עדיף לשתול ידני באינדזיין ושלום על ישראל
צריך לבדוק בפרימו פידיאף אם יש אפשרות לייצא כמו שאתה רוצה, בטוח שיש אפשרות כזו, או לייצא בתוכנה אחרתואם לא?
בPDFCREATOR ישנה אפשרות, כך:אין איתמר
forums.pdfforge.org
בתכל'ס אפשר להמיר מRGB ל0CMYK100 גם באקרובט פרו, אם יש לך. (אם כי צ"ע אם זה בדיוק אותו דבר כמו פיטסופ, אני חושב שכן, אבל האחריות היא על כל אחד לבדוק), כך:אי לכך יש צורך להמיר את את הערכים הנ"ל ל - 0% ב-CMY ו100% ב-K.
בנידון דידי: היה לי צורך גם להמיר צבעים אחרים שהיו בתג ולהתאימם לצבעים שנקבעו באינדי', כנ"ל.
עלה בדעתי דרך קצת סזיפית, פשוט לשמור את הפידיאף בתמונת jpeg (ואז כל המידע של הצבעים יעלם) כל דף בפני עצמו או רק את הדפים שצריכים, ולאחר מכן לאחד את הכל מחדש באקרובט בחזרה לפידיאף.PDFCREATOR ישנה אפשרות, כך:
מה פתאום.עלה בדעתי דרך קצת סזיפית, פשוט לשמור את הפידיאף בתמונת jpeg (ואז כל המידע של הצבעים יעלם) כל דף בפני עצמו או רק את הדפים שצריכים, ולאחר מכן לאחד את הכל מחדש באקרובט בחזרה לפידיאף.
טוב אני מבטל דעתימה פתאום.
ממש ממש לא לעשות ככה.
אל "תתבטל", אתה צריך להבין למה - קובץ PDF עם טקסט הוא וקטורי (חוץ מתמונות רגילות שמוטמעות בו, כמובן), שהחדות שלו לא מבוססת על פיקסלים אלא על עקומות מתמטיות, ואילו קובץ JPEG הוא קובץ RASTER, כלומר מבוסס פיקסלים צבועים, ולא זו בלבד אלא הוא אף דחוס (בצורה כזו או אחרת), ואם הוא לא יהיה באיכות גבוהה - תקבל ספר מפוקסל, ואם הוא כן יהיה באיכות גבוהה - תקבל ספר ששוקל אלפי מגהבייט, אם לא יותר.טוב אני מבטל דעתי
לכאורה זה עדיין לא פותר את הצורך של @גיוון, שכן הוא צריך המרה מדויקת.בPDFCREATOR ישנה אפשרות, כך:
להשתמש ב- PDF / X כפורמט פלט (אשר ימיר אוטומטית כל הRGB בתוך ה- PDF ל- CMYK) או לבחור CMYK כמודל צבע בהגדרות הפרופיל-> PDF-> כללי ולהדפיס את המסמך הרצוי למדפסת PDFCreator, כמו שבמילא עושים בתג (הרי אין אפשרות של "ייצוא" לפדף, רק הדפסה)
[אני לא חושב שזה ייתן מענה לגבי rich black to CMYK black, אבל זו כבר התקדמות]
![]()
Converting RGB images to CMYK
Hi Robert, there is no direct button for doing this, but you can either use PDF/X as output format (which will automatically convert any RGB images inside the PDF to CMYK) or select CMYK as color model in profile settings->PDF->general and print the Publisher document to the PDFCreator printer...forums.pdfforge.org
בתכל'ס אפשר להמיר מRGB ל0CMYK100 גם באקרובט פרו, אם יש לך. (אם כי צ"ע אם זה בדיוק אותו דבר כמו פיטסופ, אני חושב שכן, אבל האחריות היא על כל אחד לבדוק), כך:
כדי לבדוק את התוצאה, צריך להשתמש בכלי Output Preview
- בתפריט הכלים שיש לך מצד ימין, לחץ על 'Print Production', ופתח את הכלי 'Convert colors'.
- תתאים לאיזה פרופיל צבע אתה רוצה להמיר, ושאר הגדרות.
- כדי לשמור את השחור כK100, סמן את האפשרות הזו:צפה בקובץ המצורף 661219
- (אתה גם יכול לבחור בחלון הזה איזה חלקים בקובץ הוא ימיר (טקסט/תמונות/וקטור, או הכל) ולחץ OK
- זהו.
יש לך מושג כמה זמן אורך להמיר את הצבעים בפיטסטופ?עלה בדעתי דרך קצת סזיפית, פשוט לשמור את הפידיאף בתמונת jpeg (ואז כל המידע של הצבעים יעלם) כל דף בפני עצמו או רק את הדפים שצריכים, ולאחר מכן לאחד את הכל מחדש באקרובט בחזרה לפידיאף.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים