נכתב ע"י צילומנציה;n5080954:מן הסתם זה הסכום שהם משלמים לך בפועל ומשלים את הסכום הצבור לזכותך בקופה שהפרישו- אותו את מושכת בעצמך
נכתב ע"י תמר כהן;n5081201:מקרן הפנסיה?
ומה זה אומר שבבוא זמן הפנסיה לא יהיה לי מהיכן לקבל?
נכתב ע"י המאור הגדול;n5081105:קופצת על האשכול, סליחה...
גם אני התפטרתי כעת אחרי לידה. אני פשוט לא מבינה בזה כלום- האם אני אמורה למלא מסמך כלשהו או לחתום על משהו בשביל לקבל פיצויים מהבוס?
יש לציין שאני לא ביחסים טובים כ"כ עם הבוס לשעבר ולכן הייתי מעדיפה כמה שפחות לנהל איתו דו שיח. אלא לקבל את המגיע לי וזהו.
תודה!
נכתב ע"י מלכי ר;n5082045:גם אני תופסת טרמפ...
-רציתי לפתוח לי אשכול והנה מלאכתי נעשתה...
אני כרגע בחל"ד ומעונינת אולי לעזוב( ולעבור לעבוד במקום אחר...)
שאלתי:
אם אני חוזרת לעבודה הקודמת ואח"כ, עדיין בתוך חצי שנה מהלידה , עוזבת , האם עדיין אהיה זכאית לפיצויים?
נכתב ע"י 1Bold;n5081543:קודם כל את רשאית לדרוש מהמעסיק הסבר על תחשיב הסכום לפיצויים.
הסבר קצר על קופת הפיצויים בחברת הביטוח:
לפנסיה יש 2 חלקים, יש את חלק התגמולים הכולל את הפרשות העובד והמעסיק לפנסיה
ויש את חלק הפיצויים המופרש ע"י המעביד בלבד.
בסיום העסקה העובד מקבל טופס שחרור כספים +161 ואיתו הוא יכול למשוך את הכספים הנמצאים בקופת הפיצויים בלבד
(יש להתייעץ עם סוכן ביטוח לפני משיכת כספי הפיצויים היות וזה לא מומלץ בעליל)
ע"פ מה שכתבת הסכום נראה הגיוני.
נכתב ע"י 1Bold;n5081553:מה היתה סיבת ההתפטרות?
נכתב ע"י תמר כהן;n5082328:אם הפנסיה נותרת, מה הטעם שלא מומלץ בעלי למשוך את סכום הפיצויים? כי זה ממעיט מגובה הפנסיה לעתיד?
אז כל מה שידענו על פיצויים שמקבלים חודש לשנה זה לא נכון?
ואני חשבתי שהמעביד אמור להעניק חודש לשנה ממש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים