מחפשת לקנות טלפון כשר\תומך כשר
מכשיר פשוט אבל חזק מבחינת בטריה והכל.
משהו כמו דגם של נוקיה c2 המקורי.
מכשיר שיתמוך בחברת גולן טלקום.
ומה מחירים?
אשמח לכל אינפורמציה
תודה מראש
חשוב לך רק שיכנס גולן טלקום? או שאת רוצה שיכנס גם ממש לא כשר?מחפשת לקנות טלפון כשר\תומך כשר
ומה מחירים?
אשמח לכל אינפורמציה
תודה מראש
מה המחיר?כווווולם החליטו היום לקנות פלאפון חדש
ובהקשר להמלצות אין כמו השיאומי החדש
מכשיר חזק אומרים שזה קיי 35 אבל לי אישית אין ניסיון איתו.יש לי טלפון כשר עם מספר כשר עכשיו,ואני רוצה להחליף מכשיר שהתקלקל,אך נשארת עם אותו מספר.
מעדיפה מכשיר כשר ולא תומך כשר,אך חשוב לי מאוד מכשיר חזק מבחינתי מכשיר פשוט ולא משוכלל.
אני בחברת גולן טלקום והבנתי שיש מכשירים שלא תומכים מי שבחברת גולן טלקום.
מה המחיר?
לי אישית יש את הנוקיה שנראה כמו מחשבון לא זוכרת את הדגם. עלה לי 400 שקל לפלאפון כשר עובד לי טוב קליטה טובה, אני תמיד שוכחת להטעין את הסוללה וזה מחזיק לי יומיים בשימוש סביר.מחפשת לקנות טלפון כשר\תומך כשר
ומה מחירים?
אשמח לכל אינפורמציה
תודה מראש
לי אישית יש את הנוקיה שנראה כמו מחשבון לא זוכרת את הדגם. עלה לי 400 שקל לפלאפון כשר עובד לי טוב קליטה טובה, אני תמיד שוכחת להטעין את הסוללה וזה מחזיק לי יומיים בשימוש סביר.[/QUOTE
איזה דגם?
אשמח לפרטים מדויקים,נראה לי שזה מה שאני מחפשת.
תודה מראש.
בעלי קנה אצל @קליטה טובה את הC2 עם סים גולן,- שווה, יש לו שירות אדיב במיוחדמחפשת לקנות טלפון כשר\תומך כשר
ומה מחירים?
אשמח לכל אינפורמציה
מניסיון אישי?, תוכלי לתת יותר פרטים עליו?ובהקשר להמלצות אין כמו השיאומי החדש
הסוללה לא משהויאנג כשר חדש
מכשיר חזק אומרים שזה קיי 35 אבל לי אישית אין ניסיון איתו.
אם את רוצה מכשיר נחמד יש את האמטק קי 2.
ואם תרצי אני אוכל להתאים לך את הסים של גולן לאיזה מכשיר שתרצי.
במידה וישלך שאלה , או שאת רוצה לקנות מכשיר, או לעשות פריצת סים, מוזמנת לפנות אילי באישי.
או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מוסיפים עוד 50 ש"ח למענוהסוללה לא משהו
מה לסוללה חדשה?מוסיפים עוד 50 ש"ח למענו
מניסיון אישי?, תוכלי לתת יותר פרטים עליו?
למניידים 3 קוים לסלקום יש מחיר פצצה 420ש"ח ניתן ליצור קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>600 ₪
תלוי בניוד או בלי (בניוד קווים יוצא יותר זול)
ככה זה בחנות מקומית ליד הבית
ובהקשר להמלצות אין כמו השיאומי החדש
לי יש K35 הוא מעולה ממש, למעט עניין החיפוש באנשי קשר שלוקח לו זמן לקלוט שלחצת על אות מסוימת, ואז אני לוחץ עוד פעם כי אני חושב שהלחיצה ההיא לא נקלטה והאות מתפספסת. בקיצור מעצבן.
.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //