רעיון מהמם! איזה תענוג לאכול ככה!..מהמם.
עשינו פעם רעיון דומה,
מפת שולחן עם תמונות של הנכדים ומשפטים מתאימים (משפחה שפשוט לאכול אותה... וכו')
אם כבר את מוכרת את זה אז שימי קרדיט בצד שיהיה פרסומת על הדרךנשלח לדפוס ב"ה
תודה לכולכן ול @קלרינט המקסימה
על הרעיון של הניקוד!
צפה בקובץ המצורף 448360
אגב, כמה ניקיות פנו אלי לגבי אם אוכל להדפיס להן.
בעיקרון אוכל להעביר כנראה לב"ב. מי שרוצה, תוכל לפנות באישי.
תודה לכולם!
לא התכוונתי לעשות מזה כסף בינתייםאם כבר את מוכרת את זה אז שימי קרדיט בצד שיהיה פרסומת על הדרך![]()
זהו שבדיוק דיברתי עם דפוס על האופציה הזאתלמה לא להדפיס על נייר עבה עם קפסולציה?
זהו שבדיוק דיברתי עם דפוס על האופציה הזאת
אבל זה ברירת מחדל בשבילי. אם כבר מדפיסים אז שישמר ליותר זמן..
תודה.
אצלי הם סופר נקייםלמה בלית ברירה?
אני הכנתי לסבא וסבתא שלי אולי לפני חמש שנים
וזה נראה ממש חדשש
והם משתמשים בזה כל ארוחת צהרים
כנראה הם נקיים![]()
מעניין אבדוק. תודה!יש אפשרות להדפיס על החומר של הרולאפ (לא יודעת איך קוראים לזה)
ועל זה למינציה (כמובן לא הפשוטה של הגנים אלא מהסוג שיש על הכרטיסי ביקור)
פעם ראיתי שמישהו הדפיס דרך הזאת יצא מושלם!
אין לי מושג כמה זמן זה עמיד?
יתכן, השאלה אם יש מקום שמביאים להם חומר והם מדפיסים..אין לך אפשרות לקנות pvc לבן ולהדפיס אצל פרטיים שעושים הדפסה על כל חומר????
תודה :יו ממש חמוד!
מהמם! אני אוהבת את העיצובים שלך.
זה בכוונה שהסכין והמזלג לא מיושרים?
בערך? הציעו לי 32 ליחידה... (החל מ 50 יח', לא כול מע"מ)שאלה...
כמה עולה אחד?
בערך?...
כיף! תודהאהבתי ממש!!!
ועכשיו התחברתי לפונט, הטיפו וואוו
ממש השראה...
מפריע לי שהסכין והמזלג לא מיושרים
חשבתי שזה הברקה שלי..ממש יפה..
מכירה את הרעיון הזה מתלמידה שלי שעשתה את זה לפרויקט שלה בגרפיקה ( לבגרות)
הייתי מנסה לבדוק אצל אביבית במסגרת, הם לא יקרים, ומדפיסים על המון סוגים של חומרים.. אולי הם ייעצו לך מה הכי מתאים..
בהצלחה
רק עכשיו נתקלתי בהודעה הזו משום מה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים