נכתב ע"י simchah;656970:דווקא מקסים לדעתי..אחת המודעות היותר יפות שראיתי לאחרונה... ממה היא לא מרוצה?
נכתב ע"י evelin;656989:נגיד שהיא חשבה על זה לבד, איך בדיוק היא תבצע את זה בוורד??
חוץ מזה, קורה שהלקוח ציפה למשהו אחר לכן כדאי לתאם ציפיות לפני, פחות או יותר, איזה כיוון, משהו.. ועכשיו מה כבר אפשר לעשות בשעתיים?!
נכתב ע"י לנדא;657013:לא רוצה לומר כלום...
אבל נדמה לי שכבר נתקלתי בלקוחה הזו בעבר...
כלקוחה די מעצבנת...
מהסוג שכל אחד נתקל מידי פעם, ויותר לא חוזר לעבוד איתם...
לקוחה שאוהבת ניצול של כל השטח שהיא משלמת עליו? מכירים?
לא אוהבת שטח לבן... כי היא ממילא משלמת על צבע? מהנהנים בראשכם?
ובאופן כללי לא אוהבת את מה שהגרפיקאית עושה לה, ולא משנה איזו, ואם היא מקורית או לא.... נאנחים?
ואולי בקיצור...לא אוהבת לשלם על עבודה מקצועית.... (זה כבר ניחוש מתוך ניתוח תגובותיה במקרה דנן ובעבר...)
בכל מקרה שיהיה לך איתה בהצלחה...
הגרפיקה הראשונה שעשית מקסימה.
נדמה לי רק שלמטה זה לא נראה כל כך חצי בקבוק יין, וקו ישר, עדיין יהיה מתאים ויפה...
באופן כליי הפלייר מדהים!!!!
נכתב ע"י evelin;657021:הרעיון יפה, אבל היא כנראה ציפתה שגם העיצוב ישדר את זה ברמה מסויימת לטעמה,
אולי שילוב תמונות יפות יכול לשדרג את העבודה אבל הבעיה היא שזה לעצב מחדש,
ולא תמיד זה משתלם, תלוי בלקוח אם זה שווה כדי להמשיך איתו וכמובן גם בסכום
שהוא משלם על העבודה.
המון הצלחה
נכתב ע"י חיוך;657029:אני מקווה שזה יעזור לך:
זה אמור להיות 23?, אם כן ,זה לוקח מידי הרבה זמן להבין את זה.וצריך להדגיש את המספרים
נראה לי שגם כדאי להוריד קצת מהעיטור על המילה - הזמנה כדי שזה לא יהיה מידי עמוס, אבל אולי אני טועה.
העיטור של עלי הגפן מיוחד. רק נראה לי שצריך שבצד שמאל יהיה כמו בימין אבל למעלה והפוך וכך זה יתקבל יותר טוב ויותר מסודר, או אולי לעשות מ - 2 הצדדים לכל האורך את העלים כמו מסגרת, ואולי גם טיפה להקטין.
בקשר למלל - נראה לי ש"הזמנה לפגישה" זה לא הנקודה פה אלא - "עם הטעם שלך", (כי אנשים נמצאים בפגישה הרבה פעמים)
עלה לי רעיון עכשיו לכתוב בעמוד הראשון: "הזמנת כבוד", ולמטה יותר : "והטעם להזמנה:/ הוא:", ואז בעמוד השני - יום טעימות
עוד רעיון לעמוד הראשון: הזמנה של טעם בחיים
מקווה שעזרתי...
נכתב ע"י יפה_פה;657041:המודעה מאד יפה ומסודרת אבל האמת שממך הייתי מצפה למשהו באמת יותר "יוואוי!", מעניין ו
(אני משערת שזה בגלל הלחץ של הזמן...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים