- הוסף לסימניות
שלי ילדים גדולים.בגלל התקציב.
אגב, לפי מה שאני מבינה, לך יש כבר ילדים גדולים
הגדול שלי רק בן 3, כך שזה שונה, לא?
כך שאני מעדיפה צפון שביל המוסדות.
לפי מה שכתבו בקטע הזה הכל 'נשען 'על השכונה הסמוכה נ"י.
שלי ילדים גדולים.בגלל התקציב.
אגב, לפי מה שאני מבינה, לך יש כבר ילדים גדולים
הגדול שלי רק בן 3, כך שזה שונה, לא?
זה במזרח, לא באיזור מתחרדהי מישהו מכיר
רחוב "משה רחימילביץ פסגת זאב?
חוצמזה שהוא לא מתחרד,זה במזרח, לא באיזור מתחרד
151זה רחוב מאוד ארוך. תתמקדי.
הכל נכון. חוץ מזה:פסגת זאב זו שכונה יפה גדולה ומאווררת. רחובות רחבים וגדולים אם הרבה גינות ופארקים מדהימים.
הבניינים טובים (לא שיכונים) האוכלוסיה לרוב ברמה גבוהה. מבחינה חרדית יש שם המון חרדים בעיקר במרכז ובצפון בדרך כלל צעירים.(לרוב מדובר בקו יותר מודרני) או משפחות שמסיימות לחתן. תחבורה לנווה יעקב נגישה מאד יש הסעות מאורגנות כל יום אוטובוס אחד לבנים ואוטובוס אחד לבנות לכיוון המוסדות. הולכים ברחוב ופוגשים הרבה חרדים.
אין הרבה מכולות. בדרך כלל מי שגר בפסגת זאב הוא עם רכב פרטי.יש קניון מקסים באמצע השכונה .פארק רחמילביץ הגדול.יש גם בית כנסת אשכנזי במרכז.
ומזה:(לרוב מדובר בקו יותר מודרני)
אלא אם כן את ממוקדת על צפון, והיה ראוי שתצייני זאת.אין הרבה מכולות
תודה לכל העוניםהכל נכון. חוץ מזה:
ומזה:
אלא אם כן את ממוקדת על צפון, והיה ראוי שתצייני זאת.
ובנוסף, אמנם גם הצפון היא שכונה די יפה, אבל היא צפופה מאוד בהשוואה למרכז שמלא בגינות תחת כל עץ רענן, שטחים גדולים של ירוק, ונוף מדהים. כל זה קצת חסר בצפון.
אשמח לדעת על האזור ששאלתי
יש מי שמכיר?
ומה זה אומר אזור המרכז
זה מרחק הליכה רגלית?כמו שכתבו, במזרח אין התחרדות בכלל וגם אין צפי להתחרדות בשנים הקרובות.
אזור המרכז מתוחם בין הרחובות משה דיין, סיירת דוכיפת וחיל האויר.
אהמזה מרחק הליכה רגלית?
כן, סיירת גולני זה במרכז.גולני זה במתחרדים?
המרכז מתחרד כולו באופן שווה, אין רחובות מתחרדים יותר או פחות.גולני זה במתחרדים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים