נכתב ע"י נעמי ברקאי;321567:אני ניסיתי ו'נשבעתי' שאני לא משתכנעת.
מצד שני א-ו-ת-י לא יקנו בפרסומות!!!!!!!!! די!!!!!!!!!!!!!! אני לא משתכנעת!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
מי אמר שזה לא טכניקה שיוווקית, מודעה טובה היא מודעה מושכת!נכתב ע"י ציורית;320845:זה נראה שהיה שווה להם לעצבן קצת הרבה אנשים עם השטות הזאת
העיקר שידברו עליהם....לדעתי זו שגיאה
זה שבאתר של גרפיקאים ואנשי פרסום מתפלספים על המודעה זה עדיין לא אומר שהפרסומת הזו הצליחה והיא קלעה לאן שהיא היתה צריכה לקלוענכתב ע"י יופי;321626:אני חושבת שהאשכול הזה הוא ההוכחה הניצחת של בולטון פוטנציאל שהקמפיין הצליח!!!!
![]()
מה שיוצא לנו שהחמודי של כללית עוד יותר טוב מכולםנכתב ע"י חזון;321365:לדוגמא, היום ביתד היו 3 ילדים
תנובה-יופלה, אוסם, מכבי
פוי - - -נכתב ע"י moshe018;322044:מה שיוצא לנו שהחמודי של כללית עוד יותר טוב מכולם
נכתב ע"י מבינים;321497:הנושא של השימוש בילדים כפרסומת, ראוי לדיון בפני עצמו.
בנוגע לפרסיל ג'ל, אפשר לומר הרבה הערות והארות, אילו 'אני' הייתי יושב שם כך הייתי עושה, וכך וכך וכו' וכו'
ובאמת: כולנו חכמים, כולנו נבונים ויתכן שחלק מהיושבים כאן היו הרבה יותר קרייאטיביים.
רק ש... הנקודה שאנחנו יוצאים ממנה כאנשים שנושמים את עולם הפרסום, שרוצים לראות קרייאטיב, כמו שהזכירו את מנלה שדיבר הרבה על קרייאטיב, וגם המחיש מה זה קרייאטיב איכותי.
הבעיה היא שאנחנו שוכחים שבסופו של יום הלקוח מצפה לראות תוצאות...
הקמפיין של פרסיל ג'ל לדעתי, יהיה מוצלח מאד במבחן התוצאה. כי הוא תפור בדיוק למגזר דנן.
בולטון נדרשו להחדיר מוצר חדש למגזר שלא אוהב שינויים בחיים, (כל אחד יכול לתת את הדוגמה שלו) והם עשו את זה בצורה טובה מאד, פאשקווילים לגברים שאחראים על הקניות בבית (תתפלאו לשמוע, יש כאלה, והרבה.) מודעות שכנוע (נסי את פרסיל ולא תרצי לחזור לאבקת כביסה) לנשים בעיתונים, צבע ירוק חזק שאי אפשר להתעלם ממנו, (ולא פרחים עדינים כמו של בדין), הרבה רעש, הרבה בלאגן, ובסופו של דבר כשהגברת (או בעלה, או שניהם יחד) יעמדו באזור אבקות הכביסה בסופרמרקט הם לא יוכלו שלא לנסות את הדבר הזה. והמשך הקשר, כבר יהיה תלוי באמת במידת טיבו של המוצר.
ובמאמר המוסגר נראה לי שזיעה שניגרת על הספסל האדום שממנו קם ישראלי שבלע בקבוק קטשופ חריף של היינץמדברת יותר לישראליים מתוחכמים ולא לקוראי המודיע והמבשר.
בפרסום למדנו שצריכים ללכת על החולשות של המתחרה, אני ממש לא מבין למה המבשר מחקה את המודיע כל הזמן שיחקה את יתד נאמן שיחקה את יום ליום,נכתב ע"י מי;322195:[/I][/U]
תקטלו אותי אם אתם רוצים, לדעתי כ הסגנון של הפאשקווילים וכו' תופס רק חלק מהמגזר החרדי - הציבור החסידי. (כן, קוראי המודיע והמבשר שרגילים לעיתון בגודל קילומטר עם פונט מימי הביניים) ולא את שאר הציבור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים