- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1819588:פרוייקט נפלא!!
כל הכבוד על היוזמה
עלי והצליחי.
מצב' קישור לגמבו מייל להורדת הסרט תדמית.
אשמח לעזור ולהרתם לפרוייקט אם יש לך צורך בצילומים
הקישור פתח לי את המייל שלי.
איך מורידים?
כל הכבוד על היוזמה
עלי והצליחי.
סליחה היה טעותנכתב ע"י כשרונית;1819624:הקישור פתח לי את המייל שלי.
איך מורידים?
נכתב ע"י שבת;1819598:אני פשוט מיצר על העיוות החודר אט אט למחננו שכאילו אין מוצאי שבת! למי שיש מוח, הוא יבין את זה היטב!
אגב, גם אני מברך על היזומה! רק רציתי להגיד כי מוצאי שבת גם נאמרה בתורה - אותו הדבר כמו הכניסה. כך שיש להתייחס אליה גם. ובשווה.
כל הכבוד על היוזמה
עלי והצליחי.
נכתב ע"י שבת;1819598:אני פשוט מיצר על העיוות החודר אט אט למחננו שכאילו אין מוצאי שבת! למי שיש מוח, הוא יבין את זה היטב!
אגב, גם אני מברך על היזומה! רק רציתי להגיד כי מוצאי שבת גם נאמרה בתורה - אותו הדבר כמו הכניסה. כך שיש להתייחס אליה גם. ובשווה.
נכתב ע"י levy;1819825:האם זמן שמור הוא גפ לפי אופק ירושלים?
כלומר בירושלים הוא יהיה 10 דקות לפני זמן ירושלים?
נכתב ע"י שרי 1;1819814:העצה הכי טובה להדליק נרות בזמן זה להתכונן מיום ראשון לשבת
ראשון שני -כביסות,
שלישי גיהוצים:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים