נכתב ע"י בונפיס;184522:משום מה כשאני קורא את המודעה הזאת יש לי רק תחושה אחת בלב..
התגובה מיותרת
הקמפיין הזה מיצה את עצמו כבר לפני זמן רב.
נכתב ע"י TIP X;184523:שאלה קצת (הרבהחצופה.
איני משגיח כשרות אך זה קפץ לי מיד:
איפה ראית.
לא בהמודיע, יתד, משפח, השבוע, בקהילה.
האם כל המקצועיות שלנו תבוא מעיתונים חילוניים ומציאת דרך למגזרם אלינו??
אולי כבר לא צריך מודעות מיוחדות לנו אם אנו ממילא מסתכלים שם.
לדעתי יש דברים שאם יועלו לדיון ציבורי זה יהווה להם חותמת כשרות. וד"ל.
סליחה על הבוטות.
מקווה שיהיה לך את האומץ לא למחוק, אלא לשמוע תגובות נוספות.
נכתב ע"י st28;184532:ניגוד אינטרסים?
מודעה מיותרת?-כנראה שלא,אחרת לא היו מפרסמים אותה ומשלמים עליה הרבה כסף.
המודעה עצמה במקרה הזה נוגדת את המסר,
לדעתי מה שהצרכן קולט הוא הפוך..שכנראה הפרסום ברדיו לא מספיק עובד
נכתב ע"י TIP X;184540:שבוע טוב חוצניק. קראתי עכשיו את הכללים (אפילו שלחתי תודה) ועדין איני רואה פגם בביקורת שכתבתי.
מכל סעיפי תגובתך ניכר שהכעסתי אותך. אני מתנצלת.
אך אני חושבת שגם אם איני ממגיבי הפורום הקבועים זו לא סיבה טובה לא להתיחס ברצינות לדברי אמת ממי שאמרם.
ברור לי ואיני תמימה לחשוב שעולם הפרסומאות שלנו מגויר מאלף ועד תו, רק שהיתה חציית קו מסוימת בהעלאת פרסומת מהעיתונות הכללית לדיון פומבי אצלנו.
גם ביהדות יש דברים שאסורים משום מראית עין.
קח בחשבון שיש לך יותר אחריות בתור מנהל הפורום.
ועוד דבר- גם אם נפגעים או כועסים מותר להגיב נקודתית. לא מרויחים דבר מתגובות כמו "אני שמח שקופצים לך..." מה אנחנו ילדים קטנים?
נכתב ע"י מירי;184591:אני הייתי הולכת לבדוק אם זה נכון, אם באמת הפרסום ברדיו עובד יותר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים