נכתב ע"י העצמי;1798987:אני לא מבין.אף אחד לא מפרסם ברדיו
נכתב ע"י נתנאל המלך;1798561:לא פרסמתי אבל אחלה רדיו אם אחלה ריטינג
נכתב ע"י העצמי;1798550:קבלתי הצעה לפרסם ברדיו קול חי.
מאוד רצתי לשמוע המלצות מאחד/שמכיר שפרסם בתחנה הזו.
תודה מראש.
תודה!נכתב ע"י העצמי;1798987:אני לא מבין.אף אחד לא מפרסם ברדיו
נכתב ע"י יעל ברג;1799362:אני לאיודעת איזו הצעה קיבלת ואיזה מוצר אתה מפרסם אבל בתור אסטרטגית ומשווקת אני הרבה יותר מאמינה בשיווק 'אורגני' הוא הרבה פחות יקר ולפעמים יותר אפקטיבי. לכן גם אם אתה כן מחליט ששווה לך לפרסם אצלם - תתנה את זה מראש בשני ראיונות ברדיו בהפרש של חודש זה מזה שם תוכל לספר על המוצר שלך בעצמך.
נכתב ע"י דניאל נ;1864024:אני מפרסם גם שם וגם ברדיו קול ברמה . יש לי מחירים טובים בשניהם שאני חושב שאף אחד לא יכול להשיג .
הפרסום ברדיו מביא לך לקוחות פי 10 ולפעמים אפילו פי 50 . כמובן הכל תלוי במוצר ובכמות הפרסום ואיכות הפרסום ( סלוגן מלל וכדו ).
מי שצריך עזרה שיפנה באישי
נכתב ע"י shoshi;1864099:פי 50, ממה?
ממקומון? מתשדיר חוצות? או אולי מ-לא לפרסם בכלל??
אני חושבת למכור בשעות הפנאי מוצרי סדקית לנשות השכונה.
מה מתאים לי - קול חי או קול ברמה?
ואגב, איזה בנק נותן את התנאים הכי נוחים ללקיחת משכנתא לצורכי פרסום?
כמובן, אומר להם שזה הולך להגדיל את המכירות פי 50. הם ודאי יאשרו לי.
נכתב ע"י shoshi;1864099:פי 50, ממה?
ממקומון? מתשדיר חוצות? או אולי מ-לא לפרסם בכלל??
אני חושבת למכור בשעות הפנאי מוצרי סדקית לנשות השכונה.
מה מתאים לי - קול חי או קול ברמה?
ואגב, איזה בנק נותן את התנאים הכי נוחים ללקיחת משכנתא לצורכי פרסום?
כמובן, אומר להם שזה הולך להגדיל את המכירות פי 50. הם ודאי יאשרו לי.
נכתב ע"י דניאל נ;1864753:ציניות ? בדיחה ? כתבתי בפירוש שזה תלוי במוצר . יש עסקים שוודאי לא שווה לפרסם . אבל כדוגמא יש חברה של בר מים שפירסמו בזמנו והם במקרה הגדילו את המכירות לפחות פי 30 מהפרסום שהיה להם בעיתונות ..
אגב אני לא יחצן של הרדיו ואני לא מרוויח שקל מאם תפרסמי או לא. סך הכל ניסיתי לעזור . חוש הומור ז דבר מבורך. כל השאלה איפה מתי ואיכות המוצר ( הבדיחה ) ממש כמו ברדיו![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים