נכתב ע"י נטיעות;594162:הטקסט כתוב נהדר, אך הוא באמת יתאים לידיעת יח"צ. כבודי טקסט הוא ארוך, ארוך מדי.
נכתב ע"י מטאור;594105:חשובה לי מאד חוות דעתכם על הבודי טקסט.
תודה רבה.
בדיוק, שלבי שם את ה"למען ילדייך", דברי על כך שחשוב לילדים שתהיה להם אמא בריאה, נמרצת ורעננה. דברי על כך שהמכון הולך לעזור לאמא להיות אמא יותר טובה...נכתב ע"י Deena;594226:אתם יודעים מה הבעיה שלי עם הטקסט?
הוא פונה לאמהות אחרות, לא אלי.
רוב האמהות כמוני, למשפחות גדולות בע"ה ומגוון מטלות שלעולם לא נגמר (ואני לא מתחילה אפילו להיכנס לעניין האמהות העובדות) - לא מרגישות מושלמות, ולא מרגישות ש"הן עשו כל כך הרבה לאחרים ולכן כעת מגיע להן פיצוי", ובכלל תמיד יש מן תחושת אשמה של חוסר הספקים והר המטלות שתמיד גבוה יותר מההספק.
התחושה בציבור היא בד"כ שהתעמלות היא לוקסוס לאותן נשים מושלמות שיש לכן גם כוח וגם זמן - "לא לי".
לא קראתי את כל הטקסט (הנה לכם בעיה שניה), אולי המסר השתנה קצת בהמשך, אבל לדעתי תצליחו יותר אם תדברו על הבריאות שחשובה לאם למען ילדיה, על כך שהתעמלות נותנת את אותו כח ומרץ שהאמהות כה זקוקות לו, וכו'. פנו לאם העייפה והלא-מספיקה, והורידי את ה"אמא המושלמת" משם.
נכתב ע"י ליפשיץ;594212:לדעתי, זה הטקסט:
האם את מקשיבה לגופך?
אל תחכי לאיתותים לא נעימים!
בואי להתעמל ב"דרך הגב" - המכון המקצועי ביותר באלעד, שם תפגשי צוות מנוסה, תומך ואיכותי, אשר יספק לך מגוון פעילויות המותאמות לך אישית.
דרך אגב תחושי בריאה וקלילה. תשתחררי ותפרקי מתחים, תוך הנאה מהאוירה הנעימה ומהיחס האישי והחם.
נכתב ע"י מטאור;594316:גם אני עשיתי בהתחלה שימוש בביטוי "דרך אגב", ולבסוף ויתרתי עליו - כי זה מפחית מהמשמעות. רק דרך אגב תחושי בריאה וקלילה?
נכתב ע"י מטאור;594316:גם אני עשיתי בהתחלה שימוש בביטוי "דרך אגב", ולבסוף ויתרתי עליו - כי זה מפחית מהמשמעות. רק דרך אגב תחושי בריאה וקלילה?
נכתב ע"י דניאל נ;594378:למה לא ??
זה אמור להיות בונוס
אדם הולך לכושר נהנה מהחוויה ודרך אגב גם מרוויח בריאות
נכתב ע"י מטאור;594427:אם המוטו הוא בריאות במכון הזה, אי אפשר להפוך אותה למשהו אגבי.
נכתב ע"י דניאל נ;594433:המוטו הוא בריאות אבל תמיד כיף לקבל אותו כבונוס
ולא ההרגשה שאתה הולך לקרוע את עצמך בשביל הבריאות
החוויה נשמעת טוב יותר ועדיין המוטו הוא הבריאות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים