- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avishag;2335743:לפי מה שמקובל בשרטוט גרפים - השנים צריכות להתקדם משמאל לימין.
כתיבת גרפים זה לא עניין של שפה לועזית או עברית, אלא שפה מתימטית.זהו, שלא. האקדמיה לעברית או איך שלא קוראים לה החליטה שעל שנים , תאריכים או שעות להתקדם מימין לשמאל כבכתיבה עברית.
סליחה שאני מתערבת, אבל זה באמת לא ראוי שגברים יחוו דעה בפרסומות נשיות!! וכל עוד זה פורום חרדי בהחלט צריך משגיחת כשרות!!נכתב ע"י סטודיו DNC;2336479:פורסם במקור על ידי חני יסחקוב
איזה דיון מביך. את באמת חושבת שסכיני גילוח ופירסומת נשית כ"כ מתאימה לבמה כזו? מה איציק כרמי צריך לחוות דעה בנושא כזה?
עכשיו רשמית הפכת להיות משגיחת הכשרות של פורום זה!!!
(אחרי מעקב ארוך על כל תגובותייך הרבות...)
נכתב ע"י חני איסחקוב;2336217:איזה דיון מביך.
את באמת חושבת שסכיני גילוח ופירסומת נשית כ"כ מתאימה לבמה כזו?
מה איציק כרמי צריך לחוות דעה בנושא כזה?
נכתב ע"י bbh200;2336582:עכשיו זה נהפך למביך בהחלט!
נכתב ע"י הרבי מיעוטו;2336535:סליחה שאני מתערבת, אבל זה באמת לא ראוי שגברים יחוו דעה בפרסומות נשיות!! וכל עוד זה פורום חרדי בהחלט צריך משגיחת כשרות!!
נכתב ע"י הרבי מיעוטו;2336535:סליחה שאני מתערבת, אבל זה באמת לא ראוי שגברים יחוו דעה בפרסומות נשיות!!
נכתב ע"י חני איסחקוב;2336217:איזה דיון מביך.
את באמת חושבת שסכיני גילוח ופירסומת נשית כ"כ מתאימה לבמה כזו?
מה איציק כרמי צריך לחוות דעה בנושא כזה?
וכל מילה אמת.
הצבע-לא מספיק נשי, גם אם מאזכר את הלוגו.
הסכינים- נראים כעמודי חשמל יותר,
והרעיון שהם מגלחים ארצות?.. לא הבנתי.
ובכלל חשבתי זו מודעת חשבונאות לימודי מיסים או משכנתא משתלמת...
אבל הרעיון מאווווד יפה.
נכתב ע"י מלפפון;2336892:תכלס- הרעיון במודעה לא מובן.
לקח לי מלא זמן לקלוט מה מוכרים לי פה,
ורק כשראיתי למטה מכון קוסמטיקה, הבנתי שבזה מדובר,
ועדין, המסר לא עבר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים