- הוסף לסימניות
היי חברים.
בסוף האתר יקרוס מסכום האשכולות שנפתחים בעניין.. אבל מה לעשות, הפידבק חייב להגיע!
אז ככה, הייתי זקוק לקניית מחשב נייד השבוע.
לפני הכל ביררתי מחירים ברשת למחשב שיתאים לשימושים שלי, וראיתי שהמחירים דיי יקרים.
כמובן למי פונים? לפרסומון!
אומר את האמת, דיי שיגעתי אותו.. והבנאדם ענה על הכל בנחת ובשלווה, נותן ומסביר, מבאר ומדגים, ובתוך יומיים בלבד המחשב היה אצלי בבית. מחשב שלא חלמתי לקבל במחיר כזה!
השירות היה מעל ומעבר, פשוט פספוס לא לקנות אצלו. וכמובן הוא היה לא רק לפני הקנייה, אלא גם [ובעיקר
] אחרי הקנייה. אחרי שהכסף כבר אצלו, הוא לא מפנה גב, אלא ממשיך לתת שירות מדהים שלא תמצאו באף מקום אחר!
פשוט תענוג להתעסק עם בנאדם כזה! ברצינות! אני לא נסחף.
אז כשאתם צריכים מחשב לקנייה, למי פונים? לפרסומון. ולמה?
1. הכרת הטוב כולם נזכרים בו כשצריכים עזרה... והוא עוזר, מעלה תוכנות וכו' והכל בחפץ לב. אז בבקשה, תזכרו בו גם כשאתם צריכים לשלם...
פשוט היה לי כיף לתת לו את התשלום.. קצת להשיב לו כגמולו הטוב.
2. תקבלו את השירות הטוב בעולם! לפני הקנייה ולאחריה.
3. את הכסף מקבל אדם מאנ"ש.. זו זכות. למה לפרנס אנשים מבחוץ כשאפשר לפרנס אדם משלנו?
ומעל הכל, הוא שייך למשפחת פרוג המעטירה.
4. מחיר! אבל באמת, המחיר שלו זול משמעותית ממחירי השוק!!!
א קיצער, ממליץ בחום!
בסוף האתר יקרוס מסכום האשכולות שנפתחים בעניין.. אבל מה לעשות, הפידבק חייב להגיע!
אז ככה, הייתי זקוק לקניית מחשב נייד השבוע.
לפני הכל ביררתי מחירים ברשת למחשב שיתאים לשימושים שלי, וראיתי שהמחירים דיי יקרים.
כמובן למי פונים? לפרסומון!
אומר את האמת, דיי שיגעתי אותו.. והבנאדם ענה על הכל בנחת ובשלווה, נותן ומסביר, מבאר ומדגים, ובתוך יומיים בלבד המחשב היה אצלי בבית. מחשב שלא חלמתי לקבל במחיר כזה!
השירות היה מעל ומעבר, פשוט פספוס לא לקנות אצלו. וכמובן הוא היה לא רק לפני הקנייה, אלא גם [ובעיקר
פשוט תענוג להתעסק עם בנאדם כזה! ברצינות! אני לא נסחף.
אז כשאתם צריכים מחשב לקנייה, למי פונים? לפרסומון. ולמה?
1. הכרת הטוב כולם נזכרים בו כשצריכים עזרה... והוא עוזר, מעלה תוכנות וכו' והכל בחפץ לב. אז בבקשה, תזכרו בו גם כשאתם צריכים לשלם...
2. תקבלו את השירות הטוב בעולם! לפני הקנייה ולאחריה.
3. את הכסף מקבל אדם מאנ"ש.. זו זכות. למה לפרנס אנשים מבחוץ כשאפשר לפרנס אדם משלנו?
ומעל הכל, הוא שייך למשפחת פרוג המעטירה.
4. מחיר! אבל באמת, המחיר שלו זול משמעותית ממחירי השוק!!!
א קיצער, ממליץ בחום!
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //