נכתב ע"י קריאייטיבית;1785540:לדעתי זו פרסומת מקסימה!!
זה שמדובר בבית חולים לא סותר את היצירתיות שיכולה להיות במודעה....
מלבד זאת שהמודעה עוצבה בצורה אסתטית ויפה שהתאימה מאד!
לי אישית המודעה נעמה מאד, הגימיק הקלאסי והעדין שהעלה חיוך וגרם התפעלות
גאון מי שחשב על זה......
ואנשים, די, תתחילו לצאת מהריבוע........
צאו מזה..... כי אז, אין על זה!
נכתב ע"י רוצה טוב;1785553:אין לי בעיה עם יצירתיות ויציאה מהריבוע, יש לי בעיה עם ילדותיות.
נכתב ע"י קריאייטיבית;1785540:לדעתי זו פרסומת מקסימה!!
זה שמדובר בבית חולים לא סותר את היצירתיות שיכולה להיות במודעה....
מלבד זאת שהמודעה עוצבה בצורה אסתטית ויפה שהתאימה מאד!
לי אישית המודעה נעמה מאד, הגימיק הקלאסי והעדין שהעלה חיוך וגרם התפעלות
גאון מי שחשב על זה......
ואנשים, די, תתחילו לצאת מהריבוע........
צאו מזה..... כי אז, אין על זה!
נכתב ע"י רותי קפלר;1785581:מעולם לא הייתי בשום ריבוע, אני מעריצה יצירתיות ואוהבת חדשנות.
לו היה זה פרסומת למשהו אחר, אולי הייתי משנה את דעתי.
אבל כאן, מעייני הישועה מנסה ליצור לעצמו תדמית מכובדת ומקצועית, נכון?
הבעיה שלו היא לא המחיאות כפיים שיש או אין, הבעיה היא שיש במרחק הליכה ממנו שלושה בתי חולים בסדר גודל בין לאומי, מה שגורם לאנשים לחשוב ש'מעייני הישועה פחות טוב'.
את זה פותרים אם מראים לנו רופאים בכירים מאד שעובדים שם (כמו שבאמת היה בפרסומות קודמות שלהם), אם יכתבו לנו על פריצות דרך רפואיות, על חשיבה יצירתית של הרופאים והצוות (ולא של הפרסומאים...) או על מחקרים בינלאומיים שהם משתתפים בהם, או על הכרה כלשהי שזכו לה, או על הישגים מקצועיים אחרים.
מחיאות הכפיים מעלות על פנינו חיוך - אבל לא יגרמו לנו ללכת למעייני הישועה במקום לתל השומר.
נכתב ע"י נוי;1785611:אני הייתי משועשעת למדי, ונהניתי מההברקה הביצועית.
אם המטרה היא ליצור קשר רגשי עם בית החולים- זה נהדר.
נכתב ע"י צצפ;1785607:רגע רגע,
בא נעשה סדר.
ראשית - זה עוול היסטורי, (וגם שטות ובורות, במחילה..) להכתיר גימיק יפה ומוצלח כמו זה של ה'מחיאות כפיים' בשם 'תינוקי..'
רוצים הוכחה? האשכול הזה..
על כמה פרסומות וגימיקים שרצים בשוק נפתחים אשכולות בפרוג?!
נכתב ע"י צצפ;1785607:שנית, בנוגע למסר, ידוע שהרקורד של בית החולים בעיני הציבור לא ממש מרשים, אבל אני לא בטוח שכוונת מחוללי הפרסום האלו ושולחיהם היא להעמיד את רמתו של ביה"ח בשורה אחת עם שיבא ותל השומר, אלא לשפר במקצת, ברמה של 'זה לא כל כך נורא..'
ונכון שזה לא יעבוד על כולם, אבל על פשוטי עם.. יתכן וכן.
כי זה מה שהםנכתב ע"י רותי קפלר;1785652:אבל למה רק 'לשפר במקצת'? למה לא להתמתג כמצויינים (לפחות בנישות מסויימות?)
למה להיות 'בית חולים לפשוטי עם'?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים