- הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;456930:אני מודה ומתוודה שהלוגו של "מורשה" לענ"ד יותר ייחודי, זועק למרחקים, ומבודל מכל השאר. אם כי הייתי ער טיפטיפה לדיונים בנידון. השיקולים היו מורכבים מאד, ואני מקווה שהם בחרו בלוגו הנכון, מתוך השלל שהוצע להם ע"י מעצב-העל המוערך ביותר במגזר.
נכתב ע"י איש קטן;456903:1. לענ"ד אין שום דמיון בין לוגו 'מורשה' ללוגו 'בקהילה'.
2. כואב לי הלב לראות את ה"גלגלים" בלוגו "פנינים". זה הופך את המוסף למגזין רכב ואביזריו. אם זה היה תלוי בי, הייתי מעיף את הנקודות בשבוע השני, גם במחיר של תחושת אי-יציבות.
נכתב ע"י cmyk;457098:אלו 'פנינים' ולא 'גלגלים', ומי שרוצה יוכל לראות בזה גם 'גלגלים' של עגלת ילדים - -
נכתב ע"י איש קטן;457126:לאחר בירור קל:
הלוגו של בקהילה, והלוגו בלבד, עוצב ע"י סלומון. הפונט הוא ייחודי ללוגו.
הלוגו של פנינים הוא פרשנות עצמית של סטודיו בקהילה ללוגו המקורי של "פנימה" (שאף הוא עוצב במקור ע"י סלומון).
נכתב ע"י הרשל'ה;457128:מצטרף לברכות, כמו גם לביקורת.
הפנינים מתחת לפנינים - רעיון נואל (וחובבני להחריד במושגים גרפיים) שרק מכער את הפרשנות החביבה ללוגו המקורי של פנימה. להוריד ומהר...
נכתב ע"י איש קטן;456930:והיעד הסופי עוד יזעזע את כל מושגי התקשרות שהכרנו עד היום, ולע"ע יישארו חסויים מעיני אדם זר.
נכתב ע"י איש קטן;457193:וואלה, אתה מכניס לי אחלה רעיונות בראש, בא יחדיו נקדם פרוייקט כזה, אני בעד.
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים