מה הכוונה שישאיר לפי הסדר?כיצד ניתן לפתוח קובץ וורד באינדיזיין ולהשאיר את כל העמודים לפי הסדר והתבנית?

אם הכל כבר מסודר בוורד וזה מספק את הלקוח, אז שידפיס בוורדבשום אופן?
פשוט יש לי ספר לעמד והלקוח כבר סידר את זה לפי איך שהוא רוצה בכל עמוד.
עכשיו הוא רוצה שאני יקטין לו את כל העמודים כי הספר הולך להיות בגודל יותר קטן ממה שהוא סידר בוורד ועוד כל מיני דברים כך שהקובץ צריך גם להישאר פתוח וגם לשמור על סדר העמודים!
למישהו יש פתרון לכזה מקרה?
חלומות של הלקוחבשום אופן?
עכשיו הוא רוצה שאני יקטין לו את כל העמודים כי הספר הולך להיות בגודל יותר קטן ממה שהוא סידר בוורד ועוד כל מיני דברים כך שהקובץ צריך גם להישאר פתוח וגם לשמור על סדר העמודים!
למקרה שרוצים להקטין בפרופורציה, ניתן לסגור מוורד לפי די אף ואז להקטין בפרופורציהבשום אופן?
לא פרקטיאם אתה מוכרח מאוד לעשות באינדזיין את כל השינויים, תעשה לעצמך סימון כלשהו בכל מעבר עמוד, ולאחר מכן באינדזיין תעשה עם חיפוש והחלפה בכל מקום שיש כזה סימון שיעבור לעמוד הבא, וכך כמעט לא יישאר עבודה באינדזיין.
ואם אתה עושה כך, תעדכן אותנו.. אנחנו מסוקרנים אם זה הלך..
כבודו הבין את עצמו?בשום אופן?
אז זהו שאני לא רוצה להקטין את הפונט אלא לצמצם מרווחים בין שורות וכדו' אבל נראה לי שאני באמת כן יצטרך להקטין לו את הפונטכבודו הבין את עצמו?
אם יש לך לעמד אז מה הבעיה, ואם זה כבר מעומד אז תעשה תיקונים בוורד סגור בפידיאף ותקטין איך שתבחר יש מלא שיטות
כי הרישא סותרת את הסיפא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים