- הוסף לסימניות
כך אומרים, שהם הולכים לסגור את הקבוצות הגדולות. יש למישהו מידע?
השמועותמי אמר?
זה רק לנטפרי?2. החשש הכי רחוק והא מכתובות מייל של משתמשים אחרים, גם זה לא בעיה כי בקבוצה מעל 5K איש אין אפשרות לראות את המשתמשים האחרים, אא"כ הצ'אט הוא בפלאפון ולזה נטפרי לא אמורים לדאוג...
אני במחשב יכול לראות את הכתובות של כולם2. החשש הכי רחוק והא מכתובות מייל של משתמשים אחרים, גם זה לא בעיה כי בקבוצה מעל 5K איש אין אפשרות לראות את המשתמשים האחרים, אא"כ הצ'אט הוא בפלאפון ולזה נטפרי לא אמורים לדאוג...
אצלי דוקא רואים את כתובות המייל.2. החשש הכי רחוק והא מכתובות מייל של משתמשים אחרים, גם זה לא בעיה כי בקבוצה מעל 5K איש אין אפשרות לראות את המשתמשים האחרים, אא"כ הצ'אט הוא בפלאפון ולזה נטפרי לא אמורים לדאוג...
אה וואלה אתם צודקים עכשיו רואים את הכתובות מייל, היתה תקופה בה לא ראו ועל זה התבססתי...זה רק לנטפרי?
כי אני רואה:
היה דיבור על זה והחתימו על עצומה כלשהיא בעניין.אבל מה הבעיה לחסום רק את העמוד הזה?
היתה תקופה שלא ראו!
אני חושב שעל הסדרות הם כבר עשו איזה תיקון לפני כמה חודשים שלא יהיה ניתן כלל להעביר וידאוסוף סוף..........
יש בצ'אטים מכשולים גדולים!!!!
כל מה שחסום בנטפרי פתוח שם..... כולל סרטים וסדרות שלמות!!! - שראיתי במו עיני- שמעבירים שם חופשייי
מליוני בחורות (וכנראה גם בחורים..) דבוקות לזה בהתמכרות מוחלטת..... בלי שההורים שלהם חולמים שבנטפרי הן חשופות להכל...
אז כמה שקשה ולא נעים- גם לי.. הגיע הזמן לטהר גם את זה.. ולחסוך ירידה ברוחניות לכאלה שלא תיכננו אותה אפילו- פשוט שלחו להם בלי שביקשו..
הייתי מחוברת לקבוצות- ושם בשרשורים בנות ביקשו סדרות חילוניות לגמרי ושלחו להם את זה- והכל נפתח!! מזעזע!
ומלא סרטונים פרוצים!! וזה נשלח לכולןןן גם לאלה שלא חשבו לבקש-- ושזה מגיע ככה בקלות אז הנסיון ענק כדי לא לראות..
אז באמת שזה קשה- אבל זה הדבר הכי נכון עכשיו..
99 אחוז מהצאטים האלה חסומים בין כה בנטפרי... הנידון עכשיו הוא גם על הקבוצות הכשרותסוף סוף..........
יש בצ'אטים מכשולים גדולים!!!!
כל מה שחסום בנטפרי פתוח שם..... כולל סרטים וסדרות שלמות!!! - שראיתי במו עיני- שמעבירים שם חופשייי
מליוני בחורות (וכנראה גם בחורים..) דבוקות לזה בהתמכרות מוחלטת..... בלי שההורים שלהם חולמים שבנטפרי הן חשופות להכל...
אז כמה שקשה ולא נעים- גם לי.. הגיע הזמן לטהר גם את זה.. ולחסוך ירידה ברוחניות לכאלה שלא תיכננו אותה אפילו- פשוט שלחו להם בלי שביקשו..
הייתי מחוברת לקבוצות- ושם בשרשורים בנות ביקשו סדרות חילוניות לגמרי ושלחו להם את זה- והכל נפתח!! מזעזע!
ומלא סרטונים פרוצים!! וזה נשלח לכולןןן גם לאלה שלא חשבו לבקש-- ושזה מגיע ככה בקלות אז הנסיון ענק כדי לא לראות..
אז באמת שזה קשה- אבל זה הדבר הכי נכון עכשיו..
מספיק האחוז הנותר........99 אחוז מהצאטים האלה חסומים בין כה בנטפרי... הנידון עכשיו הוא גם על הקבוצות הכשרות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים