נכתב ע"י נ פלוס;n4897650:גם אני חושבת שצאט לא מתאים לאתר חרדי!
נכון שיש הודעות פרטיות, אבל זה ממש לא כמו צאט שאת מתכתבת ברגע!!
אני לא מדברת על אנשים עמידים, רק חסר כאן שאחד משועמם התיישב כאן, ובחורת סמינר תמימה נסחפת בלי כוונה........ לדיבורים לא רצויים.....
אני מכירה מישהי מקרוב קרוב, אישה נשואה צעירה, מבית הכי טוב שבעולם! שעזבה את בעלה!! בגלל צאט של גוגל!!! והיום היא לא שומרת שבת כשרות כ-ל-ו-ם!!
לדעתי זה מיותר!!!
נכון שזה יותר נוח, אבל ההפסד הוא יותר מהרוח!!
לצומת לבכם---
נכתב ע"י גילת ורנן;n4897886:גם אנשים עמידים לא עמידים נגד יצר הרע.
כולם בנסיון.
אני כן הצלחתי לשלוח צאט השאלה ראם הגיע .הני?נכתב ע"י hbecker;n4897321:שלחתי לך באמת לא עובד עדיין רק תו אחד ולא יודעת אם הגיע ליעד![]()
נכתב ע"י דאבל אימפקט;n4898124:ולי אין בועה... למה?![]()
נכתב ע"י נ פלוס;n4897650:אני מכירה מישהי מקרוב קרוב, אישה נשואה צעירה, מבית הכי טוב שבעולם! שעזבה את בעלה!! בגלל צאט של גוגל!!! והיום היא לא שומרת שבת כשרות כ-ל-ו-ם!!
לדעתי זה מיותר!!!
נכון שזה יותר נוח, אבל ההפסד הוא יותר מהרוח!!
לצומת לבכם---
נכתב ע"י נירוש;n4898203:אבל כמו בצ'אט גם את צריכה לאשר את ההתקשרות עם מי שאת רוצה ששולח לך בקשה , אז גם כאן תתקשרי עם מי שאת רוצה ועם מי שלא נראה לך אל תאשרי את ההתקשרות בסה"כ רוב הניקים כאן הגונים ויר"ש בגלל כמה עקומים נפסיד? חבל, נקלוט אותם מהר ונדביר אותם מכאן!
נכתב ע"י wald;n4898204:הם באים והולכים, מחליפים ניקים שוב ושוב.
עירנות צריך להיות תמיד.
משהי ספרה לי שהלכה לתומה ברחוב - אישה נשואה שהלכה עם ילדה בת 4-5 ברחוב (וזו ממש לא הבכורה שלה) ואיזה ברנש עצר לידה רכב ושאל שאלות ולקח לה זמן לקלוט מה באמת הוא רוצה ממנה...... כך שבשום מקום א"א לעצום עיניים ולהרפות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //