התעצלתי לפתוח את המגירה עם הלוח (ולחפש את העט, כרגיל---)
והשתמשתי בעכבר..
הציור מפינטרס, לא שלי!
רק רציתי לתרגל צביעה מהירה...
וזה בטח לא סוד שהשתמשתי בעיקר ברקעים מוכנים.
ובכלי הבחירה
צפה בקובץ המצורף 789326צפה בקובץ המצורף 789327מה אומרים?
מותר לפעמים לצבוע ככה?
תודה על התגובה המפורטת...וואו מהמם.. הלוואי ותצבע לי באתגר חחח
שאלתי את זמורה אם מותר לצבוע ככה והוא אמר לי כן. כי גם זה מצריך מיומנות, ציוד ולמידת תפעול תוכנה וכו.. וזה לא ככ קל. ואם כן קל לדעתך שלח תציור הזה בלי הצביעה בפורום מעצבים ותראה אם הצליחו להגיע לאותה תוצאה. צריך מעבר לידע בתוכנה וקיצורים גם להבין איך דברים עובדים אחרת נקבל צביעה של ילד בן 5. זמורה אמר שבעצמו צובע ככה וכך גם קומיקסאים מרחבי העולם (בעיקר אלו שעובדים בזה בכל יום) עם דגש על היפנים שדוגלים בלקצר תהליכים איפה שרק ניתן כי צריך להספיק לייצא עשרות ציורי מנגה בשבוע ואם נרנדר כל ענן זה אפשרי אבל יקח זמן מיותר. מצד שני ראוי להזכיר שהוא ממדל רקעים ודמויות לעצמו חחח
ממש אהבתי את הצל של העננים על הדשא. הבית גם יצא מהמם. אם חושבים על זה הציור אינק של הבית דיי פשוט ומצד שני נראה מעולה..הבית הוא כולא קופסא, בישראל אין הרבה בתים כאלה שאין להם בכלל נישות.. המדרגות בזוית שלא מצריכה בניה מיוחדת (אפשר לצייר את זה עם נק מגוז אחת בקיצור זה פשוט) בפרספקטיבה ויש כאן עוד המון קיצורי דרך כשמצד שני התוצאה נפלאה ומשכנעת. אז גם מהאינק אפשר ללמוד איך עובדים בצורה יעילה גם אם הוא מפינטרסט.
תודה על התגובה המפורטת...
תמיד כיף לקבל מחמאות
גם כשלא עבדו קשה
ואגב, קוראים לי מירי ואני לא זכר![]()
צודקת, כל מילה ועודבעיני הלילה יותר מוצלח! וממש וואו ל- 20 דק'!!!
ביום, שימי לב שהעץ הימני שקוף ורואים את העננים דרכו,
גם המדרגות שקופות ורואים את טקסטורת הקיר,
האדמה נראית מושלגת... לא מידי קשור לשמים ולגשם
בקיצור שימי לב יותר לפרטים שעושים את הציור לאמיתי ומציאותי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים