- הוסף לסימניות
בעבר פרסמתי את שיטת העבודה שלי, תראי את הקישור שצרפתי.שיטה בהתאם למה שלמדתי שבה אין צורך להתבסס על שום תמונה.נכתב ע"י boss007;292907:איך את עובדת?
הכל מהראש?
מתבססת על תמונה?
יפה ומרשים!
ואגב, תמיד כדאי להתאמן על ציורים מהירים - הכונה לתפיסת צורה של אנשים הנמצאים סביבינו. מציירים אותם במהירות בין 30 שניות ל3 דקות כי הם זזים ולא מאפשרים לנו יותר זמן לצייר- השיטה הזו גורמת לקלילות רבה ביצירת דמויות ותנוחות בכל זוית אפשרית. לפעמים כשיש לי תנועה מסובכת אני מבקשת ממשהו לבצע לי אותה ומציירת ציור מהיר של התנוחה (כדי לא 'לייבש' את המתנדב...) ואז ממשיכה לבנות את הצורה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=25770
קשה לי לענות מדויק כי לא עבדתי על זה ברצף התגלשו לי ביחד עם העבודה הזו עוד הרבה עבודות קטנות אחרות...נכתב ע"י pr;292915:מוצלח מאד! זוויות אמיתיות ומענינות, חד וברור. כמה זמן לקחה העבודה?
בכל אופן, עבדתי על זה הרבה ...
אבל אין ספק שמאז שאני עובדת כמעט רק עם המחשב העבודה נהיתה קצרה יותר. ואולי גם עם הזמן עובדים הרבה יותר מהר...
הסיום ודאי בוואקום. שאר העבודה חלק גדול של הסקיצות על המחשב. וחלקן ביד וסריקה למחשב.נכתב ע"י zb;292919:כל כך טוב, מקסים ונעים לעין! פשוט מדהים איזה יופי של ציורים!!!
נראה שהכל ידני בלי וואקום רק עם עפרון/פיילוט רגיל, אני טועה??!?
אח"כ שילבתי את הפוטו שופ - הגדלתי, הקטנתי וכו... סידרתי שיראה טוב על הדף ועברתי עם הוואקום.
הנושאים החמים