נכתב ע"י pr;331699:איזה מתוק!!!! למה את לא מפיצה דברים כאלו שלך??
אלינור, ומה איתך?נכתב ע"י אלינור;332137:שווקו אותה היא כל כך מוכשרת!!!
דייי לבזבוז הכישרון!!!
![]()
![]()
(מקסים אחותי!!, מזל שאני יכולה לקבל עותק חינם)
נכתב ע"י zb;331792:יופי של ציורים! ממש מתוקים, ילדותיים וממש מתאימים לכרטיסי ברכה.
בקשר להפצה, אז ככה אני גם ניסיתי לבדוק את הנושא בצורה יסודית...
וזה ממש לא פשוט, קודם את צריכה להשקיע (השקעה כספית) עבור הדפסה ובדר"כ צריך להדפיס בכמויות גדולות מאד בשביל להרוויח משהו ואח"כ למצוא משהו שימכור את זה לחנויות וגם הוא וגם הם רוצים להרוויח... בקיצור הדרך ארוכה והעלות גם יחסית.
את הכסף הקטן שיוצא מזה לא מצליחים לספור כל כך מהר.
מקווה שלא גרמתי לך ליאוש אבל אולי כדאי לך לבדוק את הנושא בעצמך.
יש עוד אופציה למכור את הגרפיקה למשהו, הוא נותן לך את התמורה עבור הגרפיקה ואת שאר הכאב ראש והכסף הוא עושה לבד.
בהצלחה!!! הציורים מדהימים ויש לך עתיד יכול להיות מזהיר!
נכתב ע"י *לאה;331945:אריאלה, עבודות קטנות ומטריפות, ממש סוכריות...
אולי תתחילי עם פירסום בירחונים, מגזינים ועיתונים.
חבל שיצירות כאלה תשארנה בגדר תחביב.
מקווה שתצליחי.
נכתב ע"י צמרת;331958:וואו!!!
האוירה בציורים, המילים ממש מומחשות, אם הייתי רואה כאלה מגנטים בחנויות המתנות, הייתי מסתנוורת
מדהים!!!
אני מקווה שתמצאי את המשווק שיתרגם לך את הציורים לכסף, בהצלחה!
נכתב ע"י אלינור;332137:שווקו אותה היא כל כך מוכשרת!!!
דייי לבזבוז הכישרון!!!
![]()
![]()
(מקסים אחותי!!, מזל שאני יכולה לקבל עותק חינם)
אני התפוח או הבננה?!נכתב ע"י *לאה;332307:אלינור, ומה איתך?
(התפוח לא נפל רחוק מהבננה...)![]()
נכתב ע"י אריאלה+;332373:תודה המורה לאה!!!![]()
דווקא יצא לי לפרסם קצת פה ושם הבעיה שזה "קצת"...
אני התפוח או הבננה?!![]()
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים