דבורה קוטובסקי
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
איור מקצועי
צילום מקצועי
- הוסף לסימניות
יום נפלא לכולם!
וואי איך הוא נבהל יפה!צפה בקובץ המצורף 328543 הג'וק כל כך מפחיד!!!
יום נפלא לכולם!
כן מוכר.."אולי תשתפי אותנו בסקיצה הראשונית?
נורא מעניין לראות סקיצה ראשונית שלך
(ומאחר שזה בפוטושופ בשכבה נפרדת אז קל יותר לראות.)"
ליבליב, מצטערת, אבל אני מוחקת שלבי עבודה.
המטרה של הציורים- כמה שיותר מהר לצייר ולהגיע לתוצאה סבירה.
כאן התמקדתי העיקר בתנוע שלו- היו המון המון מחיקות!!!!
ואז שיכבה של סקיצה הפכה לאט לאט לסופית ואין לי מה להראות- כל מה שאת רואה- זה מה שיש.
לא השתמשתי בשום רפרנסים- אז הסתבחתי מעט בכפות רגליים.
שער היה מנופח יותר- לא אהבתי... בגדים- זו אמורה להיות פיג'מה- אם יהיה לי פעם זמן- אצבע את הציור. המטרה של CHALLENGE 365 -כל יום לצייר ציור אחד, וכך להתקדם.
חשבתי על סגנון ציורים דווקא מצחיקים, וזה יכול להיות ביטוי טוב לכל הרעיונות המטורפים שלי.![]()
לי דווקא היה נראה שיש שמאל שלו ארוכה מדיביצוע מעולה, טונים יפהפיים
לעניות דעתי, אם יורשה לי יד ימין שלו, קצת קצרה,
כן גם אני עושה את זה הרבה פעמים אבל במקרה הזה, בגלל עם שכבת טקסטורה ודמות בפוזה מורכבת היה נראה לי שזה בכמה שכבות..דבורה הוא מהמם!!
בקושי התעוררתי ואת כבר אחרי חימום... יפה לך
ליבליב, רציתי להגיד לך שכמו שאני מכירה את דבורה, היא מציירת על הסקיצה עוד ועוד עד שנהיה ציור, אבל אני רואה שדבורה כבר אמרה את זה...
אז אני לא אגיד את זה שוב...
וואו נכון יפה לך.. אתה יודע.. פשיי...ביצוע מעולה, טונים יפהפיים
לעניות דעתי, אם יורשה לי יד ימין שלו, קצת קצרה,
וכן, התנועה עם כפות הידיים הפרושות לדעתי הענייה לא מתקשרת לבהלת פתאום אלא לתפילה או תחינה,
בבהלה הידיים '' נזרקות'' ללא שליטה, והכתפיים עולות להגן על הפנים.
אגב, יש את אתגר האינקטובר.
אולי שווה להרים פה?
מה יפה לי נשמה שליוואו נכון יפה לך.. אתה יודע.. פשיי...
ובנוגע לאתגר עזוב את זה כעת הצידה עלה לכאן איזה אתגר זה יגמר תיתן רעיונות כי אח"כ זה מעצבן שכלום לא מתחיל, התחיל משהוא כמה מרוצים אז זורמים... ובעז"ה יעלו עוד דברים מדהימים.
יפה לך הביקורת הבונהמה יפה לי נשמה שלי
אתגר האינטובר הוא אתגר בינלאומי
שמהותו לצייר רק בעט, בלי תכנון עפרון ובלי מחיקות, כל יום ציור במשך 30 יום.
זה טרנד מטורף בקרב ציירים בכל העולם. זה לא אתגר ממש, זה יותר פיתוח אישי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //