אני בהחלט חושבת כמוך דבורי, זה יעזור פה לכולם.דרך אגב, שמתם לב ליוזמה היפה בפורום עיצוב גרפי של בניית מחירון?
צריך לאמץ את היוזמה גם כאן.
אני לא מכאן אבל עדין חבתי לענות.נכתב ע"י לו יצוייר;403657:אם בעיתון משתמשים בחלק מציור שלי שמתפרסם בתוך העיתון, גם לצורך הכריכה, אני אמורה לקבל תשלום נוסף?
מה דעתך?נכתב ע"י pr;403961:לא נראה לי שבשביל פרסום באותו גליון, שהשער בו נועד לגרות את הקורא לבדוק את הציור/הכתבה המלאים מבפנים - אמורים לקבל תוספת.
עבור שימוש בפעם נפרדת - כן.
לא מחיר מלא..
וחוזה.
כמה לקחת על הקומיקס עצמו?נכתב ע"י לו יצוייר;404073:מה דעתך?
אם מדובר בקומיקס עם רעיון מבריק כלשהו, לגליון יש נושא מסויים והקומיקס הוא כמובן בנושא, מרוב שהם התלהבו מההברקה, הם רוצים להשתמש בחלק מהקומיקס כתמונת שער, לא כדי לייחצן את הקומיקס, אלא כי זה מתאים להם לכריכה.
כמה אחוז מחיר אם כן?
בואו נודה בזה, אף אחד/אחת לא תפרסם את המחירים שלו/ה בגלוי, לכן התלהבתי מהיוזמה של פורום עיצוב גרפי, המחירים האישיים נותרים חסויים, מנהל הפורום או מנהלי פרוג ישקללו אותם וכך יהיה מחירון סדיר עם מחירים הגיוניים.נכתב ע"י RacheliArt;404102:סליחה לו יצויר על הסטיה מהנושא...
מי ירים את הכפפה ויפרסם מחירון?
לא יכולה לגלות, משהו עצוב נורא, בגלל חוזה דרקוני שחתמתי בתחילת דרכי ועדיין לא התלחתי להשתחרר מכבליו, על אף שתוקפו כבר פג.נכתב ע"י pr;404120:כמה לקחת על הקומיקס עצמו?
הנה, על זה דיברתי.נכתב ע"י לו יצוייר;404131:לא יכולה לגלות, משהו עצוב נורא, בגלל חוזה דרקוני שחתמתי בתחילת דרכי ועדיין לא התלחתי להשתחרר מכבליו, על אף שתוקפו כבר פג.
נכתב ע"י dvory;404135:הנה, על זה דיברתי.
חברה', תתעוררו וכמה שיותר מהר!
זילות האמן החרדי היא נוראית.
יצא לכם פעם להתווכח עם נהג מונית על מחיר נסיעה מבני ברק לירושלים או להיפך? לא, נכון?
כי איך שאתם פותחים את הפה- הוא מנפנף לכם עם המחירון ומדגים לכם באותות ובמופתים שאם אתם שוקלים לבקש הנחה- אתם לא פחות מגזלנים.
זאת בדיוק הגישה שבה אנחנו צריכים לנקוט, אבל קודם לכן, צריכים לדאוג שיהיה לנו מחירון לנפנף בו...
נכתב ע"י pr;404170:לו יצוייר - אני מוחה!
קומי התעוררי ועשי מעשה!
!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים