- הוסף לסימניות
נכתב ע"י קול-התור;385021:גם אני מהבירורים הרבים שערכתי לאחרונה יכולה להגיד שהמחירים נעים בין 3400 ש"ח מינימום,
עד 5300 ש"ח מקסימום (בד"כ לא כולל הסרטה)
3400 מינימום לא כולל הסרטה?
את חי בארץ?
נכתב ע"י קול-התור;385021:גם אני מהבירורים הרבים שערכתי לאחרונה יכולה להגיד שהמחירים נעים בין 3400 ש"ח מינימום,
עד 5300 ש"ח מקסימום (בד"כ לא כולל הסרטה)
נכתב ע"י צל99;385045:3400 מינימום לא כולל הסרטה?
את חי בארץ?
נכתב ע"י msphoto;385070:למה לא? דווקא נשמע לי סביר
בחתונה שלי (לפני שנתיים) המחיר לסטילס בסיסי היה 3500 ולאלבום מעוצב 4000 ש"ח.
לוידאו שילמתי עוד 2500 ש"ח.
וליעל שטענה שהלקוח משלם על העבודה שהיא עורכת 3200 ש"ח, לא בטוח שכל הכסף עובר לצלם.. אי אפשר לדעת איזה קבלן/מתווך עומד באמצע..
נכתב ע"י תותחית;385134:אני מכירה צלם שלוקח 3400 (כולל קליפ סיור) ובלי קבלנים ובלי נעליים...
אתה רציני?... בשביל 3400 ש"ח אתה מוכן לצלם יחף?..נכתב ע"י msphoto;385168:גם אני הייתי לוקח 3400 ש"ח על סיור בלי נעליים![]()
נכתב ע"י yosale;385286:אתה רציני?... בשביל 3400 ש"ח אתה מוכן לצלם יחף?..![]()
נכתב ע"י yosale;385211:היא מתכוונת כולל תמונות...![]()
נכתב ע"י יעקב1;385457:בס"ד
המחירים של הטובים/מפורסמים בשוק מתחיל ב-3,500 + כולל עריכה.
בשביל לקחת 3,400 ש"ח...נכתב ע"י צל99;385531:בכנות-
לא רואה למה צריך מצלמות וידאו של 150000 לחתונה. בדיוק כמו שאני לא צריך לסטילס מצלמות פורמט בינוני עם גב דיגיטלי.
כנראה שהצלם עובד במקביל עם הפקות הרבה יותר גדולות.
לחתונה זה אובר מטורף.
נכתב ע"י yosale;385524:מאיר.. היא צודקת, אכן יש כמה כאלו אך כפי שאמרתי הם מעטים מאוד והם עובדים עם ציוד מאוד יקר. הם לא עובדים בדר"כ אם מתווכים ואו צלמי סטילס והם עושים עבודה מאוד טובה. אך הם לא מהווים שיקוף של הממוצע.
תשמע.. לך תשקיע 150,000 במצלמה וציוד ותעבוד בפחות מ2,000 על הצילום עצמו.. אתה חייב לכסות הוצאות בלאי והתיישנות של הציוד היקר..
נכתב ע"י yosale;385540:בשביל לקחת 3,400 ש"ח...
סתם.. אבל היום בעידן הHD, מצלמת כתף מתחילה ב50,000. ואם אתה רוצה עדשה רחבה - תוסיף עוד 20,000
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים