- הוסף לסימניות
אין בקו אפשרות להסרה מרשימת התפוצה
(רשימה שחורה לא רלוונטית)
מה ניתן לעשות?
(רשימה שחורה לא רלוונטית)
מה ניתן לעשות?
אמןגם אני מצטרף להנ"ל
שה' ישלם להם כגמולם
איך אני מוכיח?מקווה שקבלת הרבה צינתוקים כי אם אין אפשרות להסיר ולא נרשמת
אתה זכאי לפיצוי עד 1000 ש"ח ללא הוכחת נזק [חוק הספאם]
וזה פיצוי מצטבר כל כלומר יתקשרו 10 פעמים אתה יכול לתבוע 10 אל"ש
קישור לאתר כל זכות
https://www.kolzchut.org.il/he/פיצוי_בגין_משלוח_דברי_פרסומת_ללא_הסכמה_של_הנמען_(חוק_הספאם)
זה לא מחוק אל תתקשר אליי, זה מחוק הספאםנשמע שזה קו נגד הגיוס, אז זה לא מסחרי או פרסומת, לא בטוח שאפשר לקבל פיצוי
זה לא מתיר להם לצנתק אלי מתי שבא להם (גם אם הם עוזרים לבחורים 24/7)אמן
אנשים שעוזרים לבחורים באמת מגיע להם כגמולם הטוב (גם אם קשה לך לשמוע את זה)
בתביעה, איך אתה מתייחס לנתבע? כלומר איך אתה יודע מי בעל הקו הזה?זה לא מחוק אל תתקשר אליי, זה מחוק הספאם
"האיסור כולל גם משלוח דבר פרסומת שיש בו הצעה לנמען להתקשר או להגיב למספר מסוים כדי לקבל מידע, מסר, שירות וכו'" - קווי תוכן
"גם שיחת טלפון ממפרסם, שנותקה לפני שנענתה ("צינתוק"), עשויה להיחשב לדבר פרסומת אסור לפי החוק"
אפשר לדפוק לכם בדלת כל שעתיים כדי למסור עדכונים דחופים בנושא חוק הגיוס? ולא לאפשר הסרה מה"שירות"?אמן
אנשים שעוזרים לבחורים באמת מגיע להם כגמולם הטוב (גם אם קשה לך לשמוע את זה)
זה באמת בעיה, אני חושב שצריך לתבוע את חברת התקשורתבתביעה, איך אתה מתייחס לנתבע? כלומר איך אתה יודע מי בעל הקו הזה?
תבדוק את מי אתה תובע, וכמה באמת זה הפריע לך... או שסתם השלמת הכנסה על ידי למידת כל החוקים של המדינת אי הלכה הזאת...גם הלכתית לא פשוט שזה מותר
כלל לא נדיר, אני לא מפסיק לקבל טלפונים מדרייברים על אף שאני לא משתמש עם דרייברים, אני עושה הסרה שבוע אחרי, אודך....לחיצה על מקש 9 פעם או פעמיים ואתה בחוץ...
לא מקבלים את התביעה כל כך בקלות..
תשמע טוב את התוכן כי נדיר שאין אופצייה להסרה מרשימת התפוצה...
תבדוק את מי אתה תובע, וכמה באמת זה הפריע לך... או שסתם השלמת הכנסה על ידי למידת כל החוקים של המדינת אי הלכה הזאת...
גם אניכלל לא נדיר, אני לא מפסיק לקבל טלפונים מדרייברים על אף שאני לא משתמש עם דרייברים, אני עושה הסרה שבוע אחרי, אודך....
מסכים איתך.האמת צריכה להאמר גם אם היא לא מתאימה אם הזעם\הרצון שלנו
אין שום היתר בעולם לתבוע מישהו בערכאות ולהוציא ממנו כסף שאי אפשר היה להוציא בדין תורה
אשמח אם מישהו יוכיח לי שאני טועה
לתשומת לבכם
@אולטרא סגול ו @אוטומציה עסקית ושאר צדיקים תמימים דכאן.
לצערי איני ת''ח אבל למיעוט ידיעתי המשואה ממש ממש הפוכהמסכים איתך.
אבל אתה חושב שאפשר לקבל פיצוי כספי בדין תורה על צינתוק? ואם התשובה שלילית, יש כמה פוסקים שסבורים שמותר לכתחילה לפנות לערכאות במקרים כאלה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים