- הוסף לסימניות
רק אחרי פסח בעזרת השםהיי לפני פסח גם הולך ליהות או זה רק מיד אחרי פסח?
תודה רבה על כל הפעילויות.
רק אחרי פסח בעזרת השםהיי לפני פסח גם הולך ליהות או זה רק מיד אחרי פסח?
תודה רבה על כל הפעילויות.
כדי שלא כל אדם יכל להיכנס למערכת רק מי שהמכירות החלוקות והפעילות מעיינת אותי יכול לשמועאפשר הסבר על המכירה? מה כוללת?
אבא שלי ציליאקי, הייתי שמחה להפתיע אותו עם מאכלים מענינים שלא היו עד עכשיו..
במספר הטלפון נאמר לי שמספרי לא מזוהה במערכת. למה צריך להירשם?
ומה הדברים הנוספים מלבד אוכל שמציע ציליאק בקהילה?
תודה רבה!
אנחנו אחרי בדיקת דם שעשינו לבת שלנו לאחר כחצי של המנעות מגלוטן, וכעת קצת מבולבלים -
ללכת לגסטרו שינתח את התוצאות? (יש ירידה משמעותית אבל עדיין התוצאה חיובית)
להמשיך כך ולבקש הפניה לבדיקות עוד שנה?
לתת שיבולת שועל או לא?
אמורים להיות מלווים ע"י רופא כל התהליך הזה?
לא הייתי ברורה מספיק.החלטתם להימנע על דעת עצמכם?
בגדול בדיקת דם מסמנת את הכיוון, בשביל לאבחן בד"כ צריך ביופסיה.
הבעיה שאחרי הימנעות אין דרך לאבחן האם באמת מדובר בצליאק. את הבדיקה עושים בתקופה שלא נמנעים.
ודאי שאמורים להיות מלווים על ידי רופא בכל התהליך עד לאבחנה ברורה.
לא הייתי ברורה מספיק.
האבחנה נעשתה לפני חצי שנה לאחר ביופסיה.
הגסטרו נתן את האישור הסופי שאכן מדובר בצליאק, והוציא הפנייה לעוד חצי שנה.
חצי שנה זה סביר, אנחנו עשינו בדיקת דם אחרי שנה וחצי של המנעות ועדיין לא היתה נקיה לגמרי.אנחנו אחרי בדיקת דם שעשינו לבת שלנו לאחר כחצי של המנעות מגלוטן, וכעת קצת מבולבלים -
ללכת לגסטרו שינתח את התוצאות? (יש ירידה משמעותית אבל עדיין התוצאה חיובית)
להמשיך כך ולבקש הפניה לבדיקות עוד שנה?
לתת שיבולת שועל או לא?
אמורים להיות מלווים ע"י רופא כל התהליך הזה?
אבל זה מאוד אישי, יש כאלו שאוכלים שיבולת שועל והכל תקיןחצי שנה זה סביר, אנחנו עשינו בדיקת דם אחרי שנה וחצי של המנעות ועדיין לא היתה נקיה לגמרי.
מה תפסידי אם תתיעצי עם גסטרו.
אני פוחדת משיבולת שועל כי הניקית @פאוור אמרה שאכלה שיבולת שועל שמצויין עליו "ללא גלוטן" והבדיקות דם לא היו אי אי אי.
איפה? מה שם הפיצריה? מספר טלפון?בב"ב
פיצה ללא גלוטן-הכשר הר' לנדא
יש כמה שמפרסמים שיש להם פיצה ללא גלוטן, כמו פיצה מקס, ולמעלה ראינו גם פיצה שמש (לציין אגב שפיצה שמש בכהנמן זה בד"ץ עה"ח, ולא הרב לנדא).איפה? מה שם הפיצריה? מספר טלפון?
תודה על המידע!
בשמחה העובדה עדיין בעיצומה ללא הפסקה
רעיון גדול ננסה לעבוד על זה בעזרת השםשמעתי בקו של צליאק בקהילה על סיור מתוכנן בחברת עילית,
זאת יוזמה מקסימה. אתם תמיד מפתיעים ומרגשים!
חשבתי על רעיון-
אולי תכלו לארגן סיור במאפיית מצות ללא גלוטן?
לדעתי יהיה לזה ביקוש...... בכל אופן אנחנו נהיה הנרשמים הראשונים(:
יש למישהו מידע לגבי חבורה לאפיית מצות בלי גלוטן?
אולי נתארגן?
עכשיו הזמן...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים