נכתב ע"י הגלים;1170948:ממה יש לאנשים לפחד?
אין ארועים חרדיים באולמות יוקרה?
אז לא האברך השכן שאתה מכיר- יש עוד כמה בעולם. להוצאי את כולם מחוץ למשחק זה תמיד הפתרון הקל.
המקצוען צודק בכל מילה , המגזר החרדי הנורמטבי הבני תורה , לא חוגגים באולמות פארנכתב ע"י המקצוען;1170949:באמת שאני לא הולך להתווכח..
אבל לא כתבתי שאין חרדים באולמות יוקרה, אלא כתבתי את הרחוב החרדי בכללותו, שזה אומר את רובו, כמובן שיש יוצא מן הכלל חרדים באולמות יוקרה, מה שלא מצוי אצל החרדים - ושוב, אני מדבר על בר מצווה.
נכתב ע"י YG&K;1170974:אבל היות שאננו יודעים כל ניק לאן הוא משתיך אני חשובת שזה מגוחך להתווכח
נכתב ע"י YG&K;1170974:המקצוען צודק בכל מילה , המגזר החרדי הנורמטבי הבני תורה , לא חוגגים באולמות פאר
אלא בכל מיני אולמות בתי כנסת למינהם בא נגיד שאנשים שעושים בווגשאל , זה נקרא שהשקיעו ולזה לא נקרא אולמות פאר
אבל היות שאננו יודעים כל ניק לאן הוא משתיך אני חשובת שזה מגוחך להתווכח
אני חושבת שהבעיה היא עם המשפט הזה.יש כאלו שמכבדים את עצמם
רק אני מרגישה דו שיח של חרשים?את לא אמורה לכבד את עצמך אלא את האורחים שלך שבאו לכבד אותך.
אם הבר מצוה הפשוטה בבית כנסת מכבד אותם אז זה מקסים ואת שייכת לסוג אנשים מסוים.
אבל לא כולם כאלה.
ולכן יש צלמים מכל מיני סוגים בכל מיני מחירים בכל מיני דרגות איכות
כשם שפרצופיהם שונים....
אבל אי אפשר לערבב שמחה בשמחה לרצות את האיכותי והיוקרתי במחיר של החסכוני והפשוט.
נכתב ע"י המקצוען;1171450:מה שצורם כאן זה סגנון הכתיבה וההתבטאות... וד"ל.
אבל כבר כתב מי שכתב שהבדלי המגזרים הביא לחילוקי הדעות כאן.....
נכתב ע"י רקורדית;1171414:אני חושבת שהבעיה היא עם המשפט הזה.
בעז"ה כשנגיע לגיל אכבד את עצמי ואת משפחתי ונערוך בר מצוה פשוטה באולם בית הכנסת
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //