- הוסף לסימניות
היי, ברור שהלבן.
לדעתי תשלחי לה את התגובות כאן....
ביקשתי ממנה רשות כדי לעשות את ה"סקר דעת קהל" הזה, היא הסכימה שאעשה אבל בלי לשנות לעת עתה. היא מדפיסה דוגמא עם הירוק ואולי אחרי שתראה במציאות יחד עם כל התגובות היא תשתכנע לשנות.
היי, ברור שהלבן.
לדעתי תשלחי לה את התגובות כאן....
אני חושב שכדאי לברר למה היא מחוברת לירוק?
כי לבן זה כאילו בלי עיצוב וצבע?
או שהיא סתאאם חלמה על ירוק?
לא לתת לנו ה'מבינים'לחוות דעה אלא להבין את דעתה.
ברור שהכריכה הבהירה!!
יש לכריכה הירוקה צבע מחליא
הבהירה הרבה יותר אלגנטי ורך
אין בכלל שני צדדים.
אנשים לא יעצרו להביט רגע על הכריכה הירוקה...
זה נראה נורא מיושן.
תעשי לה צילומסך של כל התגובות פה![]()
עם כל התגובות פה כבר יש לי בשביל המעצבת רעיון, (רעיון= משו שמעצב צריך), מה דעתך לומר ללקוחה ביי-ביי ותלכי למתג את הדסה-עין-כרם?
אז אולי ירוק יותר נוטה לדשא?!משם הגיע החלום לירוק....
קודם כל, ברור שבעיני כמעצבת הבהיר הוא הנבחר
אבל,
ממה שקראתי בגב הספר,
הלקוחה - אישה מבוגרת
שכתבה את סיפור חייה האישי
בתהליך ארוך ומרגש.
ולכן לא הייתי באה ממקום של "להחליט" בשבילה
תני לה את המתנה הזו, מושלמת, לטעמה.
לא נראה לי שהמטרה בהוצאת הספר היא כלכלית,
ואי לכך יש יותר מקום להתחשב ברגשות של הכותבת...
כדאי לשמוע ממנה מדוע היא מתחברת יותר לירוק,
אולי בגלל שהיא מרגישה שללא צבע זה לא "מספיק" מעוצב...
אז אולי לנסות צבע אחר עדין,
או להוסיף ללבן טקסטורת נייר מעניינת.
שרהל'ה, את כ"כ מוכשרת,
שברור לי שתמצאי את דרך להוציא את הלקוחה מרוצה
בהצלחה!
רק עכשיו ראיתי את ההודעה מס #22
אז סליחה...
אני רואה שכבר עברתם תהליך משותף,
וכן ניסית להבין מה עומד מאחורי זה. מעריכה.
אז אולי ירוק יותר נוטה לדשא?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //