- הוסף לסימניות
חנות מקומית.מאיפה הכול?
לא איזה רשת או משו.
חנות מקומית.מאיפה הכול?
הלכת לחנות לצלם או שזה אצלך בבית?חנות מקומית.
לא איזה רשת או משו.
קנית עכשיו?אצלי בבית...
להתאכזב?
נכון אמרתי שאני צריכה מחשבקנית עכשיו?
א.לא קנית כמעט כלום אמרת למוכר שאת צריכה מחשב
ב.זה מחשב נייח יש מי שבכלל ירכיב אותו?
הא זה רק הקופסאות?נכון אמרתי שאני צריכה מחשב
לצורך שכתבתי למעלה.
אני לא מבינה ככ בחומרה ותוכנה וכו
הרכיבים כבר מורכבים בתוך "קופסא השחורה"....
נכון אמרתי שאני צריכה מחשב
לצורך שכתבתי למעלה.
אני לא מבינה ככ בחומרה ותוכנה וכו
הרכיבים כבר מורכבים בתוך "קופסא השחורה"....
תחברי ותלחצי למטה בשורה השחורה מקש ימני ואז מנהל המשימות ולמעלה ללחוץ על בצועים ולעלותעוד לא מחובר.
היום הגיע
היא אמרה גם גרפיקה ו1650 מספיק??@קרם נווגט למה לרוץ להתאכזב?
אם מדובר בעריכה כמו שנשמע משאלתך הראשונה אז ספק כוח בטוח מספיק (קצת יותר מידי) כרטיס מסך טוב ואת השאר נדע בהמשך
מבחינת כוח של הספק יש יותר מידיהיא אמרה גם גרפיקה ו1650 מספיק??
לדעתי 1650 SUPER זה בסדר
הספק טוב אבל זה של אנטק ויש טוענים שיש בעיות
אבל לעריכה זה מספיק
אבל לגרפיקה ? לא נראה לי
מה לדעתך?
אבל היא כתבה גם עריכה מסתפק מה זה אומר מסתמא זה לא ירוץ הכי מהר לא?מבחינת כוח של הספק יש יותר מידי
מבחינת האיכות שלו היא בינונית (לדעתי) אבל יותר טוב מהרבה לקוחות שהגעתי אליהם הביתה וראיתי מחשב עם i5 דור 4 שבדיוק קנו 'במבצע' עם ספק גנרי שלא שוה כלום
כרטיס מסך 1650 גם הרגיל עומד בדרישות של אדובי לפוטושופ זה אומר שזה בסדר
יצרנית ספקים מהיותר טובות היום בשוק, אבל כמו בכל יצרן יש בהם רמות ואיכויות בהתאם למחירהספק טוב אבל זה של אנטק ויש טוענים שיש בעיות
אוקיעריכת - עיבוד תמונות.
אלבומים דיגיטליים.
צלמת..
כי אני צריך צילום של מנהל המשימותאוקי
המחשב חובר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים