נכתב ע"י פפפ;809993:שלחתי מייל ולא קיבלתי תשובה. לא קיבלתם?
נכתב ע"י צברית;810047:אורך הגב הוא 52 ס"מ כמו שכתבתי.
ההגבה היא של 7 ס"מ.
מהמושב ועד סוף הגב זה 58 ס"מ- מאחר והגב לא מתחיל ישר בסיום המושב אלה יש הפרש של כמה ס"מ כמו שאפשר לראות בתמונה.
הכל ביחד יוצא שהגב יכול הגיע ל65 ס"מ בערך. (לא לתפוס אותי על מספר בידיוק.)
מהרצפה ועד סוף הגב כולל כל ההגבהה זה בערך 117 ס"מ.
נכתב ע"י אהרן2;810292:קודם כל תודה רבה על הארגון והשירות הנפלא!
יש כאן עוד שעברו לכיסא מכסא משרדי טוב?
לנו היה כיסא משרדי נוח, וקנינו את החדש בגלל הכיוונונים הנוספים שיש בו, אבל לא מצליחים להגיע לתנוחה נוחה.
מישהו יכול לעזור?
נכתב ע"י סתם;810306:...ולא היו המלצות ממי שישב על זה שנים,
נכתב ע"י נעמי ברקאי;803543:יש לי כסא מעולה שקניתי לפני כמה שנים באופיס דיפו הוא עלה לי אזור 600 והוא מאד מומלץ יש עליו תוית של חברת waxman הוא מתכוונן גב ידיים גובה ואני ממש מרוצה.
כך שאם אני שילמתי 600 יתכן מאד שהיום יותר זול ותצליחו להוזיל יותר בקבוצת רכישה.
חוץ מזה שאופיס דיפו זה רשת ויכול להוזיל את עלות המשלוח.
נכתב ע"י YB nekuda;803566:מה שפפפ העלתה נראה דומה לאינדיגו שלי
מחברת וקסמן
ידיות עולות ויורדות
אפשרות שינוי גובה
ואפשרות שינוי הטיית גב לזווית הרצויה מבחינתי
וסתם כך
אני מאוד ממליצה לקנות כסא טוב ונוח
זה פשוט שווה כל שקל
ואפשר הרבה יותר לשבת עליו
בלי נקיפות מצפון וכאבי גב
אני לא ידעתי כמה זה משמעותי וכמה זה יעזור. ב"ה
נכתב ע"י סתם;803402:...אני הצלחתי להגיע למחיר 580 ש"ח לקבוצה אצל ידואב בירושלים... (ללא משלוח)
נכתב ע"י בנימין41;810324:לא נכון!!!
הנה:
והנה:
אולי חוסר הפרגון הוא בגלל זה:
???
נכתב ע"י סתם;810341:ידעתי שזה יגיע....שבגלל ש...
נכתב ע"י טורקיז;809760:חברה, אתם רוצים להגיד לי שעד עכשיו ישבתם על כסא מטבחי/סלוני ?![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים