נכתב ע"י בנימין41;804304:1. RacheliArt
2. חננוש
3. miri
4. אברהמי גרינשטיין
5. chavi9
6. צברית
7. שקוף
8. BRO
9. אדל
10. נחמי ווייס
11. גרף הול
12. *לאה
13. 100%
14. צל
15. גולד
16. pl
17. lmaof
18. arye770
19. trew
20. טירה
21. פפפ
22. חזון
23. rr
24. עקיבא א.
25. צדיק
26. TK
27. ויזואלית
28. חיות
29. bithagit
30. סטודנטית
31. ok
32. מלכי
33. fisher12
34. רחל שיין
35. איציק 100
36. WEN
37. רוצה טוב
38. פוטושוק
39. ip6
40. sarit_f
41. g2035
42. פוינט ק גת
43. eg
44. גאונה
45. גולד
46. מתילדה10
47. שקוף
48. topo
49. חסידישער
50. אנונימית
51. mina
52. נחמי ק
53. גרפיקה גולד
54. תקוה
55. בני ברקית
56. מיכל שטרן
57. פיקצר פרפקט
58. מדייקת
59. גילה
60. יאיר
61. mnd
62. סיפי
63. mbr10
64. hilav
65. obyektiv
נכתב ע"י בנימין41;804378:חברת ווקסמן מציעה לקבוצה:
כסא מדגם אפל.
נמכר בחנויות בערך 950 ש"ח.
הצעה לקבוצה: 500 ש"ח לכסא. צבעים במלאי: אדום, ירוק, אפור. (יתכנו עוד. המלאי בבדיקה)
משלוח - יתכן דרך אביב וכדו'. כנראה משהו כמו 50 ש"ח ליחי'.
צפה בקובץ המצורף 131719
גב מתכוונן
גובה מתכוונן
ידיות מתכווננות
אני באמצע המו"מ, אולי ירד עוד קצת המחיר.
אני מתכנן ללכת להתרשם ממנו פיזית.
נכתב ע"י סתם;804392:האם המושב גם מתכווננן > כי לי זה מאד חשוב
והאם הגב אוטופדי על פניו נראה שהוא די ישר ובלוק.
נכתב ע"י בנימין41;804397:1. המושב מתכוונן.
2. אני הולך לבדוק אותו פיזית.
3. המחיר אינו סופי, מקוה שיוזל עוד.
קודם כל תודה.טוב. ביקרתי בווקסמן. להלן המסקנות בינתיים:
1. חברת וקסמן הינה חברה ישראלית גדולה המייצרת בארץ. משווקת לחברות הגדולות כגון מוטורולה ועוד, ייצרה בין השאר את הכסאות של משרד ראש הממשלה(ראיתי תמונה), בעלת תו תקן ישראלי, ואחריות ל 3 שנים על כל מגוון הכסאות.
2. להלן ההצעות שלהם כרגע:
א. כסא דגם אפל שתמונתו הועלתה לעיל. כסא מעוצב, נוח, יפה.
מנגנוני כיוון לזוית המושב, לגובה, לידיות, ולמשענת.
נמכר בחנויות בכ-900 ש"ח. מכיון שיש להם מלאי גדול, הוצע מחיר של 500 ש"ח.
ניסיתי להוריד יותר, אך הוסבר לי שמכיוון שהם יוצאים מחר ליום מכירות גדול, הם לא רוצים להוריד כרגע, אלא רק ביום ראשון, אם ישאר עדיין מלאי גדול - יש מה לדבר.
ב. דגם "רומי", ב- 419 ש"ח. ההבדל בינו לבין ה"אפל" הוא שאין לו מנגון כיוון לזוית המושב, וגם המשענת מעט יותר נמוכה (-נראה לי שזה רק ענין של יופי, ואולי טיפה פחות נוח כשרוצים להשעין את הראש קצת...).
ג. המחיר לא כולל משלוח. יש אפשרות למספר תשלומים בכרטיס אשראי בלבד.
מכיון שבעיני נראה דגם "אפל" כמתאים יותר, שאלתי לחברי הפורום:
האם רוצים לסגור היום במחיר 500 ש"ח, או שמעדיפים לחכות ליום ראשון- ואז אם ישאר מספיק מלאי (לדעתי כן) נקבל מחיר יותר טוב (לדעתי בין 50 ל-100 ש"ח זול יותר).
נא להגיב רק מי שמעוניין ברצינות ומתכוון להשתתף ברכישה עם הקבוצה, בכדי שנוכל להמשיך
נכתב ע"י sarit_f;804560:גם אני בעד להמתין, לא נפסיד מזה
מה מחיר של משלוח?
נכתב ע"י sarit_f;804568:אני לא רואה דגם רומי אצלם באתר..
נכתב ע"י בנימין41;804571:גם אני לא ראיתי באתר, ראיתי רק במציאות...
אבל זה נראה כמו זה בערך...
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים