נכתב ע"י מאהמם;1857618:המדפסת מס' שתיים שאזלה מהמלאי היתה משולבת?
אם כן, אולי מישהו התחרט?
אם אני רוצה מדפסת הכי קומפקטית, משולבת!!!!!!!!!!!!!!!!
ואני מדפיסה רק לעיתים רחוקות שווה לי ללכת על מס' 3?
מה ההבדל במחירי הטונרים, בין 3 ל5?
ותודה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!
על כל החסד שאת עושה!!!!!!!!!!!!
זה דגם שעולה 200 ש"ח יותר.נכתב ע"י רבקה א;1857814:תודה רבה על השירות של הברורים רציתי לדעת מה ההבדל בין דגם דגם 6 למכונה אחרת מדגם MFC - 860DW שמעתי שזה גם דגם מוצלח זה לייזר שחור לבן
נכתב ע"י רבקה א;1857845:לא הבנתי איך אני מאשרת את הטופס הזמנה , מלאתי את הפרטים בשדות אני לוחצת הבא ולא ממשיך הלאה... ואיפה אני מסמנת איזה דגם אני רוצה?
נכתב ע"י pinati;1857660:ממש לא.
2 3 4 הם משולבות צבעוניות ולא קומפקטיות.
5 6 - משולבות שחור לבן וקומפקטיות מאוד.
נכתב ע"י מאהמם;1857942:לפי התמונות 5 הרבה יותר גדולה מ3,
מדפסת שאוכל להדפיס, לסרוק ולשלוח פקס ולצלם.
ואגב כמה זמן דיו מחזיק ולא מתייבש?
נכתב ע"י pinati;1857987:אז ככה, אעשה לך קצת סדר:
לפי מה שאת כותבת מתאים לך מדפסת 5
*יותר קטנה. (התמונה של 3 הוקטנה אך במציאות היא יותר גדולה)
*יותר מהירה בהדפסה.
*טונר של לייזר לא מתייבש. (בהזרקת דיו צריך להדפיס פעם בכמה ימים שלא יתייבש)
נכתב ע"י מאהמם;1858037:עד מתי אפשר להחליט?
אני חיייבת דחוף מדפסת!!!
אבל 519 זה קצת יקר לי... ואני רוצה לבדוק שאני בטוח יכולה להוציא את הסכום הזה.
אגב, כמה מס' 5 עולה בחנות?
נכתב ע"י מתנחל;1858811:זה המחירים שמוצעים באתר של אופיס דיפו. איפה ההנחה לקבוצת הרכישה?
נכתב ע"י pinati;1858952:הלוואי.. הייתי חוסכת עבודה!
המחירים שם במבצע הם:
3 - 429 ש"ח
4 - 589 ש"ח
5 - 599 ש"ח
6 - 949 ש"ח
רק 1 היא כמו באתר שזה מחיר מעולה גם ככה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים