- הוסף לסימניות
אני בירושלים, בחנות מוכר את הטונר התואם הגדול במחיר 100 ש"ח.נכתב ע"י צילי;1864470:הכי זול שמצאתי ביינתים לתואם הכפול: 110
מוכן לעשות 35% הנחה לחברי פרוג
אני בירושלים, בחנות מוכר את הטונר התואם הגדול במחיר 100 ש"ח.נכתב ע"י צילי;1864470:הכי זול שמצאתי ביינתים לתואם הכפול: 110
יש מדפסת מעולה של HP, דגם Pro 400נכתב ע"י Cheerio;1864500:מה ממליצים למדפסת ש\ל משולבת, לייזר,חשוב שהסריקה יהיה טוב (מה שיש לי כרגע נתקע כל הזמן)
לשימוש משרד קטן.
תקציב עד 1500 ש"ח
?
נכתב ע"י צילי;1863744:דורון מהחנות מציע לי את הכפול המקורי ב290 ומשהוא, היכן בדקת את המחיר הנ"ל, הוא אומר שזה לא הגיוני, מדי זול
אין לי נסיון טוב עם הHP- מה לגבי סמסונג?נכתב ע"י AR;1864683:יש מדפסת מעולה של HP, דגם Pro 400
הטונר שלה מספיק ל-6900 דף, הסריקה מעולה, והמדפסת מיועדת לעבודה משרדית אינטנסיבית. ניתנת לשיתוף לכמה מחשבים בקלות.
נכתב ע"י Cheerio;1864832:אין לי נסיון טוב עם הHP- מה לגבי סמסונג?
תודה!
נכתב ע"י pinati;1864967:אני כבר שולחת את ההזמנות החדשות, יש עוד מישהו להיום?
נכתב ע"י AR;1865050:יש לי נסיון עם דגמים קודמים שלהם, והם היו בסדר גמור.
יש דגם של מדפסת מאוד מאסיבית, גדולה, וחסכונית ביותר. קיבלה ביקורות מעולות.
קיים טונר של 15000 דפים.
הדגם הוא M4070FR
אני לא יודע בדיוק מה הצרכים, אבל אם 1700 ש"ח נכנס בתקציב, זה נראה כמו מדפסת מדהימה לשימוש מאסיבי.
אני קיבלתי שיחה ממספר מזוהה.נכתב ע"י 1Bold;1865322:פינתי, עדין לא יצרו עמי קשר
יכול להיות שהם מתקשרים ממספר חסוי?
יש דגם אחד מתחת M3370FD, גם כן מאסיבית ומיועדת לעבודה משרדית.נכתב ע"י Cheerio;1865369:תודה אך זה מעבר לתקציב שלנו, מה הדגם לפני זה?
וגם, מה היתרונות מול ברודר?
תודה!!
ופינתי, תודה רבה על היוזמה- אני שוקלת...
תודה רבה! עזרתם לי מאוד!נכתב ע"י AR;1866469:יש דגם אחד מתחת M3370FD, גם כן מאסיבית ומיועדת לעבודה משרדית.
הכל שאלה של מה שאתם צריכים, הברדר מדפסת מעולה, מיועדת לעבודה משרדית בינונית, אני הייתי ממליץ למשרד עם 2-3 מחשבים, וכמות הדפסות ממוצעת של עד 100 דפים ביום.
אם יש יותר מחשבים, או שמדפיסים כמות יותר גדולה בממוצע, הסמסונג יותר מתאימה. (לברדר יש גם דגמים יותר מתקדמים, אבל הסמסונג נראית יותר משתלמת)
יתרון נוסף של הסמסונג על הברדר, שלא צריך להחליף תוף אחת ל4-5 טונרים, ושיש לה טונר הרבה יותר גדול, מה שמשקף עלויות הדפסה יותר נמוכות פר דף.
כלל קבוע במדפסות לייזר, ככל שמשלמים יותר על המדפסת, עלויות ההדפסה יותר נמוכות, ולכן מי שמדפיס הרבה, משתלם לו לשלם יותר על המדפסת, ולחסוך בעלויות הטונר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים