נכתב ע"י naamah;553671:רבותיי,
נסחפתם.
אמנם, ביקשו את חוות דעתכם ולכן מותר למתוח ביקורת. אך גם ביקורת יש דרך להעביר, בפרט שכולנו יודעים שיוצר הלוגו קורא כל מילה. יש דרך מקצועית להעביר ביקורת מבלי להשתמש ביטויים ילדותיים כמו "על הפנים", ו"על הפרצוף". זה לא מכבד אתכם.
שנית, להעלות גרסאות והצעות משלכם ללוגו, משל נפתחה כאן תחרות, או שמי מהיוצרים ביקש זאת מכם - זאת גסות רוח. אין לי שם אחר.
נכתב ע"י הרשל'ה;553704:תנוח דעתך,
ראשית אני חייב להודות לכל המגיבים, ויותר מכך - למבקרים. אני מוצא את הביקורת שימושית מאד, ולעיתים אף נעימה יותר (בהתחשב ממי היא באה..).
את צורת הביטוי יש לתלות יותר באוצר מילים מסוים, מאשר בכוונת זדון.
הגירסאות המוצעות באשכול מעניינות ומעשירות (לטעמי) את הדיון. באופן אישי, איני רואה בהן פגיעה או חוסר טקט - בהנחה שהן מוצגות בצורה ראויה.
באופן פרטני, עליי להתייחס להודעתך כמעידה על הגינות ותרבות דיון מכובדת ומכבדת, ועל כך תודה.
נכתב ע"י park;553884:ראיתי באיזה ספר של יפה נוף את הלוגו בקווים פשוטים בנגטיב ממש בסדר משהו בדוגמת זה רק בנגטיב (אל תתיחסו לפונט פשוט אין לי משהו מתאים)
ואני ארשה לעצמי להעלות משהו באמצע שהייתי חייב להכין.
נכתב ע"י מוציאלאור;554427:אבל יש לי כן דעה לגבי תרבות הכתיבה של אנשים שמעלים לוגו ע"מ לשמוע חוות דעת, ולאחר מכן קוטלים כל דעה אחרת שחושבת אחרת מהם, ומתייחסים אליה בזלזול מופגן...
נכתב ע"י אליהו פריד;554439:ועוד דבר.
לעולם אי אפשר לשפוט לוגו, בבלי לדעת מה היה הבריף והיעד שאליו מנסים להגיע.
נכתב ע"י ליפשיץ;554433:תתפלא, אבל אנשים מעלים לכאן עבודות רק בשביל פרסום עצמי, אני יודע שיכעסו עלי או ימחקו את התגובה, לדוגמא היה כאן דון שהעלו "פיקצ'ר פרפקט" לכאורה דיון מקצועי, שהפרסום בו לא היה כ"כ סמוי, ומעניין שעוד הם קיבלו אח"כ באנר באתר. ועוד כל מיני כרטיסי ביקור וסלטים ביתיים, שמי שמעלה את המודעה בכלל לא רוצה חוו"ד\ נטו פרסום.
כנראה שהפרסום בפרוג - עובד!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים