- הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה;954076:הכנתי לראשונה בשבוע שעבר ויצא מעולה!! ועוד יתרון -מלכלכים רק סיר אחד וגם הוא לא נשאר עם שאריות הסוכר המושחם שקשה לשטוף.
תקוה, תודה
אני שמחה לקרא.
בתיאבון.
נכתב ע"י טובה;954076:הכנתי לראשונה בשבוע שעבר ויצא מעולה!! ועוד יתרון -מלכלכים רק סיר אחד וגם הוא לא נשאר עם שאריות הסוכר המושחם שקשה לשטוף.
תקוה, תודה
נכתב ע"י תקוה;952754:מתכון מנצח וישיש בשנים:
חצי כוס שמן עם שלושת רבעי סוכר להשחים לחום נאה על אש נמוכה
להוסיף ספל(נטלה) מים ועיצה שלא ישפריץ: כבי את האש חכי דקותיים הקרמל יתקרר ואז צקי לתוכו מים קרים. אח"כ בשלי על אש גבוהה עד שיבעבע למשך דקה
להוסיף אטריות דקות 400 גרם להמתין עד שיבעבע למשך דקותיים
להמתין במשך חצי שעה שעה בסיר מכוסה ללא אש
להוסיף 4 בייצים כל אחת לחוד כף פלפל שחור חצי כף מלח חצי כוס סוכר
לערבב היטב אפשר להוסיף חופן או שניים צימוקים בדוקים
ליצוק ל2 תבניות אינגליש קייק
לכסות בנייר אפייה רטוב
לאפות על חום גבוהה 200 למשך שעה
לאחר כשלושת רבעי שעה כדאי להכניס סכין ולראות שאינו יוצא רטוב
בתיאבון.
כתבת שאת צריכה תבנית אחת את השנייה תשלחי לי
פורסם במקור על ידי תקוה![]()
מתכון מנצח וישיש בשנים:
חצי כוס שמן עם שלושת רבעי סוכר להשחים לחום נאה על אש נמוכה
להוסיף ספל(נטלה) מים ועיצה שלא ישפריץ: כבי את האש חכי דקותיים הקרמל יתקרר ואז צקי לתוכו מים קרים. אח"כ בשלי על אש גבוהה עד שיבעבע למשך דקה
להוסיף אטריות דקות 400 גרם להמתין עד שיבעבע למשך דקותיים
להמתין במשך חצי שעה שעה בסיר מכוסה ללא אש....
נכתב ע"י hafakot;958408:[/I]
תקוה, הכנתי השבוע ויצא מעולה. לא האמנתי שיצא לי כ"כ טוב תודה רבה בשמי
ובשם המתפללים בביהכנ"ס של בעלי...
נכתב ע"י hilav;958463:כ"כ הרבה תודות ל'תקוה', אבל מישהי שלחה לה תבנית?... (כך היא ביקשה)
נכתב ע"י מוריה ח;958467:תבנית אני יכולה לשלוח.
הקוגל התחסל...
אין שום בעיה לחמם קוגל בשבת על מכסה של סיר בקומה שניה.נכתב ע"י mig;952760:לא,
זה מתכון להחמצה.......
מה שכן כדאי זה הקוגעל המבושל כל צורכו להניח על הפלטה לפני שבת,
ולא לחמם בשבת. (ע"ג סיר כמובן)
נכתב ע"י GRN;1030045:אטריות דקיקות, כמה זה נורא?
זה מה שיש לי עכשיו. מה אתן אומרות?
נכתב ע"י תמנתי;1030160:אין שום בעיה לחמם קוגל בשבת על מכסה של סיר בקומה שניה.
זה דבר יבש שנאפה ואין אפיה לאחר אפיה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //