תודה תודה!נכתב ע"י ברק09;298260:יופי של עבודה! קצת בעיות עם היד של הנסיכה ועם המורה, אבל הדמות של הילדה מקסימה!
לגבי הדמיונות, חלק מהנקודה היא שהדברים לא יהיו מובנים בהתחלה. הקורא מחפש את הקשר, מה שמגרה את סקרנותו, אבל בסוף (לאחר בדיקהנכתב ע"י pr;298278:מדהים! מיוחד וחלק, לטעמי. הדמיונות של הילדה צריכים להיות אכשהו יותר מקושרים אליה, עם 3 בועות קטנות או משהו, אחרת כמעט נדמה שהמורה החשובה מספרת את זה.
וכן ה'גפן תהילה' וה'אופק חנה רינה' (אגב, חשבתי בהתחלה שזה שם היוצרת...) צריך להיות עם צ'ופצ'יק קטן שמסמל שזו אמירה, ולא שלט שמכריז על שם הילדה, לדוג'.
את צודקת מאוד, הארמון יכל לתפוס הרבה יותר מרחב ולהרשים, אבל לא רציתי להגזים. בתחילה תהיתי אם להכניס את הסיפור המקביל בכלל, ואם כן, אז בפרופורציות.נכתב ע"י אריאלה+;298391:TIKI את ממש עושה לי נחת רוח מהקומיקסים שלך, באמת!![]()
מאודדד חמוד! אהבתי את את הכל, ההבעות יפות מאוד! כל הכבוד!
את מעלה גם את ההמשך נכון? כי אם לא את חייבת להגיד לי איפה אני יכולה לקרא את ההמשך
רק דבר אחד קטן, אני חושבת הריבוע הראשון היה צריך להיות הרבה יותר גדול ז"א שיראו ארמון יפיפה ומרשים כמו שכתבת בקומיקס, ולא שנצתרך להתעמק בריבוע הקטן או שננחש איך הוא נראה וככה היינו באמת חושבים שהקומיקס בכלל מדבר על נסיכה ולא על ילדה שחולמת בבית ספר...
הילדה חמודה מאוד!! XP
אם כך אני אלך על ה 100%... ענין של טעםנכתב ע"י dvory;298709:קומיקס יפהפה ויחודי. נשמח אם תעלי לפורום את ההמשך.
בריבוע מס. 5 לא אהבתי את הפה של הילדה. הוא מצייר לרוחב במקום לאורך ולכן לא מביע מספיק בהלה.. זה אומנם נובע מהסגנון ה"מנגאי". ובלכ זאת אם אפשר את זה לשנות- הקומיקס יהיה 105% מושלם ולא רק 100%
תודה רבה לכולכם, ממש כיף להעלות ולשמוע!נכתב ע"י מוטי הלר:"אני מאוד אוהב את הסגנון הזה "
"סגנון מיוחד ורענן של דמויות מצוירות היטב. ממש יפה."
"התחברתי מאד. ממש יפה!"
תודה על שחזרת וחידדת.נכתב ע"י ברק09;298875:בנסיכה - הזרוע מהמרפק לכיוון היד בזווית מוזרה, אבל הבעיה העיקרית היא שהנסיכה אמורה לתפוס את השמלה בשתי אצבעות, מה שאומר קצה השמלה, אך השמלה ממשיכה עוד למעלה מה שגורם לך לרחף מאחורי היד. המורה - במיוחד בחלק שבה היא מקריאה את שם התלמידה הלסת שלה רחבה מאוד והמצח קצר. מקווה שעזרתי![]()
הבת הצוחקת בקצה הימני שווה באופן מדוייק לגודל הגיבורה (מן הסתם כי היא חברתה לשולחן). מה שכן, היא באופן מכוון פחות דומיננטית ממנה, מפני שהיא דמות רקע. הילדה בינהן כבר ממש רחוקה, מרחק של שתי שולחנות לאחור מימין, מה שמחייב אותה להיות קטנה כך. רק אותה אפשר לראות מהזווית הזו.נכתב ע"י אבישי;298904:מאוד מאוד אהבתי,לדעתי קומיקס מקצועי,צבעים בכמות הנכונה ,הכי פשוט ובכלל לא פשוט,
אם אני לא טועה,בריבוע השלישי שהילדות צוחקות--יש את הילדה עם השיער הכתום,
היא נראית לי גדולה לעומת שאר הבנות היושבות,השאר מאוד מאוד יפה.
הלוואי וכולם היו עושים קומיקס כזה נקי ויפה
תודה (:נכתב ע"י אריאלה+;301745:יש לך עוד פרוייקט!?!? נהדר!!
אני חייבת לראות גם אותו!![]()
באיזה עיתון הקומיקס הזה מפורסם???
(ואגב בקשר לפה של הילדה אני מסכימה איתך...זה ענין של טעם ^_~)
נכתב ע"י אלף;301750:אכן, רמה גבוה של ביצוע.
אהבתי במייחד את ההבעות של הילדה בפריים 3 ו- 8.
מחכים ליצירות נוספות
ומברכים בהצלחה רבה
תודה רבה, נותן מוטיבציה להמשיך (:נכתב ע"י אלף;301765:האם את מאיירת את הקומיקס הזה בתוכנת מנגה? חלוקת הפריימים וזרימת הקווים רומזת על כך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים