לפעמים, במיוחד במכונות הגדולות, הבעיות נובעות דווקא מדברים קטנים מאוד: כמו למשל סוג נייר.נכתב ע"י מתנה ששווה;1438639:לא לקנות. זאת מכונה בעייתית. אני עובד כרגע עם ה6000 והיא לא מדפיסה ישר, היא נתקעת על שטויות ועושה הרבה בלגאן. עדיף זירוקס לטעמי. הרבה יותר טובה.
נכתב ע"י גרפוטו;1440314:תזהרו! גם בעניינים של עסק יש הלכות לשון הרע, וצריך לדעת אותם לפני שכותבים כך!
לי יש את הc6000 ואני מאוד מרוצה, מדפיסה ישר, דו"צ, חוברות, לא הבנתי מה הבעיה הגדולה.
נכתב ע"י צילומנציה;1442567:יש לי C7000 ואני מרוצה חוץ מכמה נקודות:
לא מסתדרת עם כרומו דק מידי המינימום זה 115 ג' 90 ג' נתקע ללא הרף ואין לחברה שום מענה, וגם מדבקות היא לא מחבבת
חסרון נוסף אם לא קנית פינישר בנוסף- אז החוברות המקופלות מקסימום עובי זה 130 ג' וזה גם אחרי שעבדת על המכונה שזה 90, זה חסרון כי אנשים רוצים כריכה 180-200 ואי אפשר.
צריך להביא הכל בחשבון אבל בכללי כמעט ואין תקיעות ואין בעיה של סטיה כלל
נכתב ע"י מיקוד;1442791:אני חושב שרוב המכונות הדיגיטליות אינן מדפיסות על כרומו פחות מ 115 גרם,
בזירוקס זה לא קיים במפרט.
ולגבי הקוניקה c6000 או c7000 אני חושב שזה תלוי בכל מכונה אינדיבידואלית,
שמעתי ביקורת קשה מהרבה שמחזיקים במכונה הזו, בעיקר לגבי סטיות בהדפסה ואי דיוק ברגיסטרציה.
גטר קיבלו חזרה הרבה מאוד מכונות כאלה מלקוחות מאוכזבים.
ומצד שני שמעתי מכמה שמרוצים מאוד ולא נתקלו הרבה בבעיות כאלו.
נכתב ע"י צילומנציה;1443341:מצטרפת לשאלה של מיקוד (לא בקשר למכונה זו) איך התהליך של לקוח מאוכזב להחזיר מכונה? זה תהליך משפטי או משהו פשוט יותר?
נכתב ע"י מתנה ששווה;1438639:לא לקנות. זאת מכונה בעייתית. אני עובד כרגע עם ה6000 והיא לא מדפיסה ישר, היא נתקעת על שטויות ועושה הרבה בלגאן. עדיף זירוקס לטעמי. הרבה יותר טובה.
נכתב ע"י צילומנציה;1442567:יש לי C7000 ואני מרוצה חוץ מכמה נקודות:
לא מסתדרת עם כרומו דק מידי המינימום זה 115 ג' 90 ג' נתקע ללא הרף ואין לחברה שום מענה, וגם מדבקות היא לא מחבבת
חסרון נוסף אם לא קנית פינישר בנוסף- אז החוברות המקופלות מקסימום עובי זה 130 ג' וזה גם אחרי שעבדת על המכונה שזה 90, זה חסרון כי אנשים רוצים כריכה 180-200 ואי אפשר.
צריך להביא הכל בחשבון אבל בכללי כמעט ואין תקיעות ואין בעיה של סטיה כלל
נכתב ע"י MV25;1444800:יש לך את מגירה 4 מהצד?
ניסיתי כמה פעמים אבל המכונה כמו שעון ברגע שבגיעה לכריכה 250 נתקעהנכתב ע"י גרפוטו;1447395:אני עושה הרבה חוברות, לא הבנתי למה רק 10 דפים כדי שיעבוד טוב? מה הוא עושה לא טוב? המכונה עושה עשרות חוברות בלי שום תקלה.
גם לגבי הכריכה, אני מריצה קודם את הכריכות בעובי שצריך (-ע"מ שיודפס טוב) ואח"כ זה אוסף אותם בלי בעיות, ממש חלק.
אני לא מבינה, הם לא מגיעים לתקן לכם? לא מצליחים לתקן? מה הם אומרים?
נכתב ע"י צילומנציה;1447666:ניסיתי כמה פעמים אבל המכונה כמו שעון ברגע שבגיעה לכריכה 250 נתקעה
יש לך מזל. לי פחות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //