- הוסף לסימניות
יש מצבבב...עכשיו אני נזכרת...אם הבנתי נכון ירושלים של חו"ל זה רק למי שישן במלון בעיר
אבל כשהזמנתי לאקווריום לא ביקשו שאעדכן לגבי מלון. שלחו לי כרטיסים במייל בלי בעיות...
יש מצבבב...עכשיו אני נזכרת...אם הבנתי נכון ירושלים של חו"ל זה רק למי שישן במלון בעיר
לא מצאתי באתר המחירים הללו.יש מצבבב...עכשיו אני נזכרת...
אבל כשהזמנתי לאקווריום לא ביקשו שאעדכן לגבי מלון. שלחו לי כרטיסים במייל בלי בעיות...
לא מצליחה להעלות צילום של הכרטיסים. עלה לי 5 ש"ח לילד מעל גיל 3. ואני סטודנטית-חינם.לא מצאתי באתר המחירים הללו.
דרך האתר של ירושלים הכי חו"ל בארץ. יש קישור לאקוריום.איך מזמינים לאקווריום
מה עושים?
www.jerusalemzoo.org
הבנתי שלא ממש . תתקשרי לברר.מה זה שעתיים אחרי שעתיים מוציאים אותך??
אייך בדיוק הם הולכים לחפש את מי שכבר שעתיים?שימו לב שבתנכי הכניסה היא לשעתיים בימים האלו.
וחייבים לפני כן להזמין דרך האתר.
לא מאמינה שזה נכון, אולי התכוונה לאקווריום ששם השהות מוגבלת.איפה אתם רואים שהכניסה לשעתיים בלבד?
לא מצאתי כזה דבר באתר
צריך להביא את השובר מהמלוןפרסמו בכל העיתונים...
תכתבו בגוגל ירושלים של חו"ל. ותזמינו כרטיסים לפי זמן ביקור.
כרטיס ילד משו כמו 19 ש"ח. ולא זוכרת כמה מבוגר.
גם לאקוריום יש קופונים ממש שווים. יצא לי משו כמו 5 ש"ח כרטיס לילד מעל גיל 3. סטודנט (אני)-חינם. ומבוגר (לא הזמנתי) אבל נראה לי ש- 10 ש"ח..
מה זה אומר?החודש יש הנחה רצינית 'ירושלים של חו"ל' למזמינים דרך האתר...
פעם אמרו שהם מוכרים ת'כרטיסים לפני שבת, ויש להם עוד כמה רעיונות איך לא לפתוח תוך חילול שבת ...תזכורת
2 האתרים הללו התנכ"י והאקווריום, מחללים את שבת קדשינו, לו היה הציבור החרדי מדיר את רגיל ממנו, כבר מזמן הם היו סגורים בשבת.
שהזמנתי כרטיסים לאקוריום דרך האתר של העירייה. ועלה לי 5 ש"ח לילד מעל גיל 3. ואני סטודנטית בחינם.מה זה אומר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים