נכתב ע"י רותם;206588:בס"ד
אני חושב שזה יפה מאוד
לגבי עניין הפאה...
לא הבנתי מה הקשר
זה תינוק בלונדיני חמוד
וההערה על השיער של הקוף ..
מה לא ידידותי בו?
או יותר נכון מה מפחיד
לפעמים נדמה שההערות פה ,קצת ...אין לי מילה שמאפשרת לי לתאר בדיוק את מה שאני מרגיש
אולי קטנוניות..?
מה שאני מתכוון לומר,וכמובן בנימוס כן..?,שצריך להביא הערות או הארות, יותר בכיוון הקומפוזיציה ,הרמוניית צבעים נכונה,ועל זה הדרך...
זאת אומרת -
יש פעמים שמוצגות פה כל מיני עבודות, שאיך לומר...יש (והרבה) מה לשפר,
אבל לא היצירות הן הבעיה,הבעיה מתחילה כאשר ישנן תגובות
קצת מוגזמות (ולפעמים זה מביך..) כמו-
וואוווו
מדההההההההים
פשוט גאונותתתתת
וכהאי גוונא.
ועולה פה עבודה ממש אבל ממש חמודה.(לטעמי לפחות)
ויש תגובות שהשיער של הקוף לא ידידותי...נו באמת...
נכון, הפורום נועד לציבור שומרי התורה ומצוות ,ואי לכך ובהתאם לזאת,גם הרגישות עולה
ואין עניין לקטול יוצרים על טעויות כאלה או אחרות. אז אנחנו עושים זאת, ככה בעדינות
אבל צריך קצת פופרציות (בכל אופן לדעתי).
לא להגזים עם המחמאות המוזמות שלא מועילות לא לפורום ,ובודאי שלא לאמן שאינו מודע לטעויות שיש ביצירה.
ומאידך למעט בקטנוניות...
הכל נאמר/נכתב מתוך רחש כבוד לפורום וליוצרים
אפשר לחלוק על דבריי, פשוט כך אני מרגיש.
סליחה שזה בא על חשבון המגיבים דלעיל.
יום שמח
רותם
נכתב ע"י בת חן כותרת;206646:אני חושבת שרותם טועה.
כשאני רואה עבודה בינונית ומטה אני מבינה שהיוצר/ת בתחילת דרכו. לפעמים מילה טובה נאמרת כי פשוט לא יודעים מאיפה להתחיל להגיד את הלאאאאאא. והמילה הטובה (הקצת מוגזמת) עשויה מעט לאזן את הקיטונות ביקורת שנשפכו או ישפכו.
דוקא כשהעבודה באיכות גבוהה אנשים ניתפשים לקטנות כי הדברים המשמעותיים בעיצוב מטופלים כראוי. כך דעתי.
לגבי עבודה זו ספציפית, אני חושבת שהיא טובה מאד ולכן מפריע לי הקופיף שהוא לטעמי מעט דוחה (וכנראה בגלל השערות). לגבי הפאה של הילד לא שמתי לב עד שהעירו... בכל אופן נראה לי שאפשר טיפונת להדביק אותה לראש.
בהצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים