נכתב ע"י גיטי ג;2224420:לתת אותם לאחותי...
היא תשמח....
נכתב ע"י wald;2224728:מה היא תעשה עם זה? גננת?
יאללה אם היא רוצה שתיצור איתי קשר במייל ותבוא לקחת (יש לי כרגע 9, מצטבר כאחד לשבוע)
נכתב ע"י גיטי ג;2225807:כן, היא גננת.
היא מתכננת (..........) לעשות מזה, אי פעם, כשהיה לה זמן... (
) כורסאות קטנות לגן שלה.
אני תרמתי לה כמה עשרות קופסאות, ועכשיו חסר לה ממש עוד כמה בודדים.
היא ממש תשמח לעוד.
איפה את? בב"ב?
נכתב ע"י גיטי ג;2225807:כן, היא גננת.
היא מתכננת (..........) לעשות מזה, אי פעם, כשהיה לה זמן... (
) כורסאות קטנות לגן שלה.
אני תרמתי לה כמה עשרות קופסאות, ועכשיו חסר לה ממש עוד כמה בודדים.
היא ממש תשמח לעוד.
איפה את? בב"ב?
נכתב ע"י עחאי;2227542:שתספר לי איך. זה מעניין!
נכתב ע"י shosh22;2225123:אחרי ההודעה שלך נזכרתי שיש לי המון קופסאות סימילאק וגם הרבה צעצועים שאין להם קופסה נורמלית,
אני ושירה הקטנה שלי הלכנו לחדר איפה שכל אביזרי היצירה, "בחרנו" וואשי טייפ מהממים, ועטפתי כל קופסה, יצא מקסים מאוד, עכשיו יש לשירה קופסאות לכל דבר, מה שכיף שזה מתכת ולכן היא מצמידה לזה מגנטים ומאושרת לגמרי, הקופסאות צבעוניות ומעצובות, עם פרחים, ציפורים, כוכבים, כל קופסה והסגנון שלה. זה לוקח בול 2 דקות, לא צריך לרסס ולצבוע, ומה שעוד חשוב שזה עולה פחות משקל![]()
נכתב ע"י מאסטר;2230139:מה אתן עושות עם החלק החותך שבתוך הקופסה למעלה?
נכתב ע"י גיטי ג;2230201:בקופסאות של מטרנה- השוליים שנשארים, בכלל לא חדים. יש להם איזשהו 'פטנט' שלא כמו כל קופסאת שימורים, וזה בסדר, ובטיחותי. שימו לב!
בהצלחה!
נכתב ע"י צ פומרנץ;2231227:יש לי רעיון מה לעשות עם קופסאות מטרנה אבל לצורך כל אני זקוקה לחורר את הקופסא.
יש רעיונות איך עושים זאת?
נכתב ע"י אות לי;2231247:פטיש, מסמר
ניקח מהר.
סוכה לבנות... ♩ ♪ ♫
נכתב ע"י שחר עולה;2231834:איך את מוסיפה את התוים האלה (כמעט התחלנו לשיר איתך...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים