- הוסף לסימניות
בדר"כ עדיף לקרן הפנסיה.שאלה בלי להבין מדי, כרגע אני רוצה להעביר מגל גמל לקופה אחרת, ושאלו אותי האם לצרף את זה לפנסיה הקיימת אצלם או לפתוח קופ"ג חדשה, יש עדיפות למשהו?
@מקצועי בלבד
בדר"כ עדיף לקרן הפנסיה.שאלה בלי להבין מדי, כרגע אני רוצה להעביר מגל גמל לקופה אחרת, ושאלו אותי האם לצרף את זה לפנסיה הקיימת אצלם או לפתוח קופ"ג חדשה, יש עדיפות למשהו?
@מקצועי בלבד
תבקשו ממיטב מסמך הנחיות למעסיק.@מקצועי בלבד @השקעות R הון
ניסיתי להעביר לפני כמה חודשים ולצרף לקרן פנסיה ומתברר שרק העבירו לי את הצבירה ולא פנו למעסיק.
בהתכתבות איתם (מיטב) הם לא מבינים מה אני רוצה.
איפה יש לי טופס מתאים למלא שכולל הוראה למעסיק להתחיל להפריש לשם?
תודה על ההתיחסותתבקשו ממיטב מסמך הנחיות למעסיק.
מעבירים למעסיק.תודה על ההתיחסות
זה מה שהם שלחו..
השאלה מה אני עושה הלאה (בחינוך עצמאי)
זה אפשרי.שלום וברכה
אשמח לעזרה, פניתי למשרד החינוך כדי לנייד את קופת הגמל לקרן פנסיה והם אמרו לי שאין אפשרות כזו, מישהו יודע מה אפשר לעשות בעניין?
אני אמור לפנות למשרד החיוך או לחברת הראל- פנסיה?זה אפשרי.
ופשוט ממלאים את הטפסים הנדרשים בחברה של קרן הפנסיה.
להראל.אני אמור לפנות למשרד החיוך או לחברת הראל- פנסיה?
זה חייב להיות מותאם לנתונים ולצרכים שלך.@מקצועי בלבד @השקעות R הון
אשמח לעזרה
על מנת לפתוח תיק ברשת בני יוסף הביאו לי למלא טפסים להצטרפות לקרן פנסיה, לקופת גמל, ולקרן השתלמות
אשמח להסבר על כל אחד מהם מה הוא שונה, למה כדאי להצטרף ואיך לבחור קרן
במגדל הדמי ניהול זולים מאוד עבור עובדי בני יוסף@מקצועי בלבד @השקעות R הון
אשמח לעזרה
על מנת לפתוח תיק ברשת בני יוסף הביאו לי למלא טפסים להצטרפות לקרן פנסיה, לקופת גמל, ולקרן השתלמות
אשמח להסבר על כל אחד מהם מה הוא שונה, למה כדאי להצטרף ואיך לבחור קרן
גל זוהי קופת גמל שהמשיכה היא בגיל פנסיהראיתי שיש לי סכום זניח בגל, יש לי איך למשוך את כל הכסף או שאני חייבת להעביר לקופה אחרת? (עניין של בירוקרטיה)
ושאלה כללית, אם ההפרשה לגל זה בנוסף לפנסיה הרגילה אז איך בכלל אפשר לאחד או למנוע הפקדות נוספות??
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //